Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
hát most hagy poénkodjam ezt el, de ha te a béten 30 évre keresel befektetést, akkor inkább neveznélek túlambícionált őrültnek, mint higgadt befektetőnek. :)
Mi befektetők azt keressük, ami mondjuk 3-5 éven belül lehoz egy duplát vagy triplát. Az hogy 25-50 évben mi lesz nyereséges ennek a célcsoportnak nem pálya. Ha ilyen bizniszt akarok, akkor ültetek diófát mint Klapka az unokáinak. Az még egy szép gesztus is.
A különböző elemzések hat-nyolcszoros megtérüléssel számolnak az űripari befektetések terén, optimista előrejelzések szerint a most négy-ötszázmilliárd dolláros iparág a következő évtizedekben a többszörösére nőhet. A lehetőségek ma, úgy tűnik, szó szerint végtelenek. https://www.szabadeuropa.hu/a/new-space-magyar-ur-uragazat-uripar-ner/32454389.html#new
A vodafoneból bejövő pénzt elköltik ilyenekre amikből talán 5-10 év múlva látnak valamit a részvényesek, ha lesz ebből egyáltalán nyereség. Plusz fizetik a hiteleket, lesz itt olyan veszteség kimutatás még a végén hogy a kisbüfik haja égnek áll.
Várni kell május végéig a következő jelentésig. Ott esetleg lehet már látni valamit de szerintem esetleg 2025ben lehet jó. Bár ha minden pénzt akvira költenek akkor a kis részvényesek megint nem reménykedhetnek osztiban vagy árfolyam nyereségben.
Nem olyan rég 820nál le lettem betegezve, hülyézve , rosszul látom , ez megy 900 felé, majd 04.30. után már 1000 felé. A felbeszélők ismét tévedtek. Még hogy 800 alatt már nem lehet venni.
én most lettem igazán szkeptikus pedig nem is olyan rég bővítettem. TA alapon nagyon nem néz ki jól és belefutunk a "sell in may" időszakba. szóval a pesszimista forgatókönyvem szerint akár 700 alatt is pöröghet nyár végére, az realista 750-760 között. Optimista most sajnos nincs.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...