Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A halálkereszt már meg volt, TA alapon akár egy hosszabban elnyúló lefelé irány is jöhetne, akár a már régebben is felvázolt 700Ft alatti régióig. Jelenleg látványos, hogy mesterségesen van a 800 körüli tartományhoz ragasztva. Amíg ősszel nyilvánvaló manipulációkkal tartották benne a forgalmat és az árszintet, most jóval óvatosabban van visszarakosgatva. Viszont mivel az egyik legrosszabbul teljesítő papír idén, így simán lehet, hogy a1. valakik megunják és beleverik a piacba a papírjaikat. a2. a kopasz belevesz és fentebb rakja, hogy nem basztassák a nagyobb befektetők. Én most arra látok esélyt, hogy hosszú ideig érdemleges történés nem lesz, mert valakik itt tartják.
Tobb ponton szunt meg a bizalom 1. amikor vegere emelkedett volna az arfolyam valakik vagy valaki azonnal adni kezdte, kiszallt. Most sem tudni, hogyha megindulna, akkor nem ontene nyakon valaki? 2. nem volt nagy hirveres, de elmeszeltek valakit bennfentes kereskedesert!!! tehat valaki valamit tudott amikor elkezdte adni a papirt. 3. jelenleg is piacfelugyeleti eljaras van a kereskedesi anomaliak (szazmillios atkotesek) miatt 4. a ceg mindenbe is beszall, egeti a befejtetok penzet olyan projektekre amibol senki nem tudja h valaha lesz-e penz. 5. elhalasztottak a bef. rendezvenyuket! 6. JG mar nem is nyilatkozik a tozsdei szereplesukrol, lapitas van 7. zero srv, de mondjuk ekkora adossag mellett nem csodalom Jelenleg SEMMi jovokep nincs vazolva, csak mennek mint vak takony a barlangban.
Az látszik a másik topicban hogy egyesek még mindig nem tudják értelmezni a jelentést. Nem értik hogy mit jelent a pénzkiáramlással nem járó fogalom, nem értik hogy egy mínusz eredményes cég hogy törlesztő a hitelét mert azt már nem látják hogy az ebidta mekkora. Nem is értik mi az az ebidta.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...