Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Volt egy 0,5-1 órás őrület, felment 835ig aztán le. Holnap meglátjuk de a délutáni visszacsorgás után inkább 800 felé megy mint 830 felé. Ne legyen igazam.
"bár lehet, hogy tiszavirág életű lesz" én is ezt írtam, ezért nem kell olyan "biztos" kijelentéseket tenni, amit idéztem. No de figyeljük, hogy alakul, végül is ez a lényeg... 20 milla, Re: 814
Azért mert van egy nap amikor emelkedik 3-4%-ot a folyamatos esés után még nem jelenti hogy innentől emelkedés jön. Volt már ilyen sokszor, már nagyon lent volt, megrántották de 835ről már el is kezdték adni. Nem csodálkoznék ha innentől megint csorgás lenne lefele. De ne így legyen és most már valóban induljon el ez is fel, nagy a lemaradása.
Csak hogy egy klasszikust idézzek... realmadrid
kedd, 14:07
Előzmény:
orbitalis
A cég is elengedte. Nem védi semmi és senki. Magára hagyták. Egyre lejebb, közelít a megjósolt 760hoz. A nagy megmondók ezres árfolyama egyre messzebb.
Itt a nagy gáz, hogy ősszel keményen manipulálták a piacot. Nem mondom, hogy maga a 4ig, de valaki(k) igen, hiszen 100M-os tételek cseréltek gazdát a semmiből. Aztán hirtelen megszűnt, majd jön a hír a bennfentes kereskedelemről. Azóta a forgalom elapadt és adják szépen lefelé türelmesen. Valakinek tehát van/volt eladó pakkja és át akarta adogatni piacon, hogy legyen forgalom. Aztán most ez sanyi lett és így marad a csorgás. Közben meg van lóvé sportot támogatni orrba szájba egy veszteséges céggel.
Igen,jól megvezettek minket.2-3-szor ennyit ér,ja persze. Konzumba is jól átvert,mindenki jól fog járni.Aztán kaptam érte 530-on átváltott opust.Még sok idő el fog telni ,mire azt eléri.Most is lapítanak ,mint az a bizonyos a fűben.
sztem nem 760-on van az alja, hanem még jóval alatta. autowallist már elengeték, 167-ről volt már 140 is még nincs vége. ha azt a mintát hozza, akkor még 700 alatt is lesz élet. Itt ordas módon beszopatták a népet (engem is) tavaly nyáron a felrántással és utána tömtek mint az állat. Plusz generálták a forgalmat száz milliókkal, indult piacfelügyeleti eljárást, volt benfentes kereskedelem, szóval volt/van itt minden. én egyedül a németeket nem értem meg, hogy miért nem adnak egy baszott tockost a kopasznak. nem az árfolyam miatt, hanem a balkáni viselkedés okán.
A cég is elengedte. Nem védi semmi és senki. Magára hagyták. Egyre lejebb, közelít a megjósolt 760hoz. A nagy megmondók ezres árfolyama egyre messzebb.
Hála istennek téged ez nem érint, mivel nincs neked. Továbbra sem értem, hogy miért foglalkoztat ez téged napi szinten. Persze nyilván tőzsdézel ( legalábbis ezt állítod ), gondolom így részvényed is biztos van, de egyetlen más részvényes topikban nincs véleményed, csak itt. Ez tényleg életszerű. Azért majd írd meg, ha még tovább esik pár forintot, hiszen mi nem nézzük...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...