Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tanulj meg szöveget értelmezni. Ha jól látom ma már kitiltottak egy topicból. Szöveget értelmezni nem tudsz csak személyeskedni. Párszor már leírtam, a másik topicból kitiltattál és arról volt szó hogy én írjak ide, te és még néhány felbeszélő meg a másik 4ig topicba. Erre ide követsz, a másik topicban is engem betegezel, sértegetsz.
Meddig ragaszkodsz foggal, körömmel az agyszüleményedhez? (Szerinted 1EURót sem fognak küldeni, ezt írtad több hónapon keresztül) Eddig is jött pénzt, csak a zároltat nem utalták, most a zárolt 1 részére jött engedély és jövőre megkezdik az utalásokat. Te nagy ember lehetsz, mert EUs balhét is vársz. Hihetetlen amiket művelsz és próbálsz nagy, megmondó ember szerepében tetszelegni, csak már reálra sem futja, mert elnapiztad.
Nem erről van szó. Fél éve nyomod, hogy tuti nem lesz eu-s pénz. Lesz vagy nem? Igazad van vagy nincs? Olyan jó, hogy te mindent előre látsz, hogy neked mindig igazad van, sőt van egy broki haverod is. Így tényleg könnyű lehet az élet...
Igen, írtam is tegnap hogy balhét várok az ep és eb között ha lesz pénz. A szuverenítási törvényt most hozták meg, az alapból nem felel meg az ep nek és az Eb előírásainak. Mivel nem vagyok a hazám ellensége, így örülök a pénznek.
Tegnap megírtam hogy ma esni fog az árfolyam. Tegnap közel került a 800hoz, ma reggel túl is ment, onnan visszafelé van az út. 770-800 között játszanak vele. Ráadásul napi minimumon zárt, ez nem jó jel.
"Nagyok játéka" Régebben meg azt írtad, hogy a nagyoknak nem kell a részvény :D Utána jött a Rheinmetall is. . "Hetek óta figyeled" a db számokat :D Minek mikor elég megnézni a napi átlagot. Sokkal egyszerűbb, mint 100-200milliós forgalomnál a db számokat számolgatni. (Valószínű te sem számoltad, csak beírtad, hogy írjál valamit) Kit tömnek??? Kicsik nem nagyon veszik. Alig van közkéz, de már több mint 4 éve írjátok, hogy tömnek :D Máskor azt írjátok, hogy az a baj, hogy kicsi a közkéz. Akkor? Nem értem. 787ft és 304milla
óráson jobban látható az ék: https://invst.ly/12nd4- ebből vagy le vagy fel kitörés/letörés lesz. a kérdés, hogy merre lép ki az alakzatból. nagyon sokat pattogtatták benne, nem fogja elbírni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...