Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem gondolnám,hogy az izraeli cég miatt van.Inkább az áll a háttérben,hogy jópár papír megugrott a múlt héten,főleg a bankosok,és nagy forgalommal,és a türelmetlenek oda ugrottak bele.Itt hetek óta nem történik semmi,ott meg aki akart tudott keresni egy kis aprót.Én kivárok,bár már engem is kur..ára idegesít,aminek hangot is adtam.De nem hiszem el,hogy erre a sok jó hírre ,ami az utóbbi időben napvilágot látott,ne indulna meg.Szerintem a jelentés is jó lesz,és akkor már a cég is veheti ,ha már jelentett.Hajrá kitartók!
Ez a lényeg, hogy nem tudjuk, hogy mi van a háttérben, de az biztos, hogy a 4ig-ben sem csak hülyék dolgoznak és valószínűleg nem akarnak ártani a cégnek.
Én nem értem ezt a Spacecom problémát. Eddig is az volt a terv, hogy újabb részesedést szerezzenek a Spacecomban. Ha most pénzt adnának a kamattörlesztésre azért nyilván kapnának valami, tehát ez kvázi egy további akvizíció, sőt lehet hogy kedvezőbb feltételekkel kapnának újabb részesedést. R.: 785
Majd, egyszer,talán. A héten q3 és nincs előzetes speka rally, pedig ilyenkor már szokták venni. Q3 után lesz e megint JG interjú , lesz e felbeszélés. Ha spacecom nem kér a 4ig tervéből és nem kell a pénze akkor visszamegy e 800 fölé, mert állítólag ezért esett. Sok a kérdés, nagy a bizonytalanság.
Nem maradt bent zárásra 760-on a 7600 db. Bent volt sokáig, de az utolsó pillanatban kiállt. Ha bent maradt volna akkor 760-on zárt volna, mert 760-ig volt annyi vevő, hogy el tudta volna adni, viszont zárásban nem volt kötést, tehát kiállt, csak ijesztgetett.
sztem itt a jelentés nem érdekes történet. a bennfentesek már rég tudják, mi a körön kívül meg nem osztunk nem szorzunk. ha 695-ig visszaadja a növekedést, akkor itt sokkal büdösebb dolog van a jelentésnél. lehet, hogy az egész izraeli biznisz kuka...a fene tudja. Amúgy olyan, mintha a béten egy nagyobb tőkével rendelkező bróker team randalírozna. "Milyen érdekes", hogy a blue-kat nem találják meg, csak a könnyen rángatható full hulla papírokat. OTP, Ricsi, Mol esik vagy áll. pl Autowallis is megindult, de mivel tele lett a könyv eladói oldalon, meg is állt. Cig is nekivágot, de elkezdték visszaadni és be is punnyadt a végére.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...