Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mert senki nem hitte hogy 800 alá megy. Úgy nézett ki hogy a 800at védik. Tévedtünk. Így hogy a 800 elesett gyorsulni fog az esés. 760 is elesik akkor jön a 680. Még az is elképzelhető hogy Q3 ig meg is lesz a 680. Szvsz.
bocs ez a jó link: https://invst.ly/12duo1 a 780-760 közötti sáv még az optimista verzió. lehet ebből még 700 is ha így folytatják, ott van a csatorna alja.
ezzel egyetértenék, de ha kifizeted egy cég majdnem teljes adósság állományát, akkor az értéke is felugrik, mert már nem lesz hitele, ami az értékét csökkenti
Hogy miért csorog lefelé, az valóban jó kérdés, hiszen az adok/kapok történhetne magasabb árfolyamon is. Én továbbra is úgy gondolom, hogy likviditás növelése a célja ennek a játszadozásnak, talán, hogy ne essen ki a papír a likvid kategóriából, esetleg szükséges egy bizonyos szintű likviditás ahhoz, hogy külföldi tőzsdére léphessen a cég. Reméljük egyszer (hamarosan) megtudjuk, hogy miért történik ami történik.
Már megint paráztatsz Madrid. Az eladó azért tud nagy pakkokat borítani, mert nagy pakkok állnak vételi oldalon. Ugyanakkor nagy pakkokat kapkodnak ki az eladási oldalról is. Én is utoljára írom le, hogy ez nem normális "kereskedés", itt nem nagy eladóról, illetve nagy vevőről, hanem valami egész másról van szó. Egyébkét ha elfogadjuk a véleményedet a nagy eladóról, akkor ugye létezik nagy vevő is, hiszen 870-790 között milliárdokért adták/vették részvényt. Ki fog jól járni, aki vesz vagy aki elad? De még egyszer mondom, hogy itt valami másról van szó szerintem. Úgy gondolom, hogy ha valódi probléma lenne, akkor ilyen forgalomnál már nem 800 körül járna az árfolyam, hanem visszamentünk volna legalább 700-ig. R.: 800, forgalom 245 millió.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...