Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy mesterségesen generált a kereskedés, már régóta. És persze vannak ez mellet kicsik is akinek kell a papír, és vesznek és vannak akik eladnak, de a mai forgalom is mutatja, hogy ez nem jelentős. (50 darabos kötések) Tehát szerintem ez a valós kép ami ma folyik és az nem valós, ami az utóbbi hetekben ment. Azt lenne jó megtudni vajon kinek jó a mesterségesen generált forgalom, és mi a cél vele? Ezzel az információval talán tudnám mérlegelni, hogy tartsam a papírjaimat vagy dobjam, mert például: egy évig még biztosan itt tartják az árfolyamot.
Értelmes, szakszerű válaszok nincsenek erre a jelenségre, (legalább is nekem ) de vannak itt páran, akik meg tudnák adni esetleg a választ . Az, hogy senkinek nem kell a papír, az így nem fedi a valóságot, mert te is írtad a fogalom hektikusságát, ami tény.
A régiek, ahha, Gipszék. :D Ha ilyen frappáns válaszokat adsz, akkor szerinted van értelmes magyarázat arra, hogy van amikor 200m napokig aztán itt van ez a mai szép nap például 21m-val eddig? Én annyit mondtam, hogy irányított a kereskedés 2-3 szereplő között, hogy forgalmat generáljanak, de figyelnek arra, hogy ne mozduljon el az árfolyam. Ez megy már hónapok óta. 5000 vásárlás 5000 öntés van , hogy kicsit kevesebb van, hogy kicsit több. Köszönöm ha megosztod velem az értelmes véleményed is.
A régiek? Kikre gondolsz? Szerintem senki nek kereskedik vele, csak ha fent úgy akarják, hogy legyen egy kis forgalom. 11-kor 7m forint volt a forgalom kb.Egy ekkora kapitalizációjú céghez képest ez jelentéktelen összeg.
Lehet ezt azért nem veszik a Telekommal ellentétben, mert itt tudják, hogy kinek a zsebébe fog vándorolni a pénz, amit hálózatfejlesztésre ad az állam. :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...