Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valami nem stimmel az biztos. Miért nyomják egyre lejjebb? Ok , nem természetes ahogy írod de miért egyre lejjebb nyomják, miért nem 840-870 között csinálják? Most már arra is vigyáznak nehogy 800on megragadjon, rögtön nyomják vissza.
791,792-es vevőket gyorsan kitömték. Teljesen mindegy mekkora darabszámmal áll be a vevő a könyvbe , mindig megkapja. Szerintem ha valaki beállna 790re 50k darabbal, azt is megkapná. Azt hittük elfogyott a vevőnek de csak pár nap szünetet tartott. Nem tudni ki lehet az eladó de valaki nagyon szabadulni akar a 4igtől. Csak egyre lejjebb tudja eladni. Tudom csak ismétlem magam , de itt valami nem stimmel. Eddig negyedéves jelentés előtt fel szokták húzni de most már az sincs.
Nos bármi is megy itt, én már nézni sem bírom. De! Ismerjük el, hogy 630-as árfolyamnál, ha valaki azt mondta volna, hogy néhány hónap múlva 800 (nem 880) lesz a 4ig árfolyama senki nem hitt volna neki, de azért ott volt mindenkiben, hogy bárcsak igaz lenne.
Én rövidre és hosszúra is tervezek. Sokféle megfontolásból tehet ide (is) pénzt valaki, persze reményeink szerint mind happy and lesz. De ez tőzsde, abból is az egyik legmutyisabb!
Ahogy nézem a másik topicot , Rice egyedül maradt a nagy pozitív hozzáállásával, lassan mindenkinek teli a hócipője a 4ig árfolyamával. Senki nem érti 880 óta miért esik a jó hírek ellenére. Most már 800 alatt dugózzák.
Most őszintén szólva a kisbefektetők többségét nem a majdani virágzó drónpiac, hanem talán annak esélye motiválja, hogy az a részben tűzközeli speka kör, aki szakaszosan meg-megtol néhány részvényt néhány száz millióval, előbb-utóbb visszatalál ide is. Ennek komoly a valószínűsége
Kellene hogy hozzon, de mint látjuk, nem hoz. Az eus pénzeknek a 4ig árfolyamára nincs hatása. A most megítélt 1 milliárd euro az repower , tehát arra kell költeni.
Ok, igazad van. De a cikkben benne van hogy további pénzek csak akkor jöhetnek ha teljesítik a 27 szupermérföldkő és 27 normál mérföldkő feltételeit. Ezek meg sehol sincsenek. Tehát most akkor úgy örülsz mint a NER, hurrá megjön a pénzek 1/22ed része. Ne haragudj de ennek én nem tudok örülni. Ráadásul a mérföldköveknek teljesen ellentmond a "gyermekvédelmi törvény" és a most benyújtott szuverenitásvédelmi törvény. Tehát még véletlenül sem a mérföldkövek teljesítése felé indultak el. Bocs az offért.
Igy van , de veled ellentetben ricenak es nekem van reszvenyem, ezert mi erdekeltek vagyunk a novekedesben (en jobban mert minuszban rohadok, ricenak minden Forint ajandek kategoria), te meg csak teleokadod a topikot ha epp oromkodhetsz az "ugye-megmondtam-hogy-esik-ez-a-szar-es-ugye-igazam-van-ismerje-el-mindenki-azonnal" kommentjeiddel. Nem szidtalak, amit irtam az nagy mertekben fedi a te velemenyedet, viszont en a boromon erzem, te meg nem is tudom... nezz inkabb netflixet szerintem
Folyamatosan teszik be az eladásokat 800 alá. Ez ma nem fordul, sőt újabb mélypontot ér el az elmúlt hetekben látott árakhoz képest. Még a végén tényleg Orbitalisnak lesz igaza és 760ig lemegy. Szvsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...