Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amikor azt írtam hogy előbb lesz otp 18000 mint 4ig 1000, mindenki lehülyézett. Akkor volt az otp talán 10000, a 4ig 800. Látva az otp jelentését , simán igazam lehet.
Ez itt nagyon megállt. Legalább a 630-690-630-690 mozgást csinálhatná hogy itt is lehessen pénzt keresni. Mondjuk most opusban lehet kaszálni. Waberersben is komolyabb emelkedést vártam ilyen remek jelentés után de ott se történt semmi.
Ahogy hagyták az opust leesni 100ig, meglepő ez az emelkedés. Mindenki veszi mint az őrület. Amikor 100ról 190ig ment majd vissza 150alá, azt hittem én is hogy a szokásos szivatás de ez most más. Van még benne erő de hogy hamarosan utólérje a 4ig árfolyamát? Na azért az érdekes lenne. Ha csak a 4ig be nem szakad az érdektelenség miatt.
"spekák ültetik a népeket az opusba" Amekkora pakkok ott repdesnek, azok nem spekák, ebben biztos lehetsz. Nyilván a forgalom egy része az, de ez most más, mint egy beültetés.... De nyilván mindenki maga dönt a pénzéről és hogy mibe teszi.
a cég nem 33M forgalmat csinálna ha hude nagyon vásárolni akarna. Geli haverjai milliárdokat tennének be, ha duplát ígérne nekik. Tóni 3 nap alatt rántaná 1000 fölé ha akarná, de nem akarják. Oka van.
33M forgalom van, ez lófasz. 300M alatt nem érdemes beszélni semmiről. nem kell senkinek. spekák ültetik a népeket az opusba, ezzel is elvonva a maradék kis lóvét a bétről. ez a cég jelenleg amúgy sem vonzó. veszteséges, hitellel tarkított és a piacról a szolgálatások minőségére csak rossz visszajelzés érkezik.
Biztos te is látod, ma mivel lehet pénzt keresni.... Nyilván nem a 4ig-et fogja senki zsákolni. Neked is inkább pénzt kéne keresni...és nem ezen lovagolni. Majd itt is eljön az idő, nyugalom.
Azért az ugye nem baj, ha én nem 700 ról vagyok benne? Amúgy meg már csak a rést fogja betölteni? Mi lett a 70 forintos céláraddal, mester? Nagyon leadta a várakozásodat.. Pompival egyeztessetek, szerintem érik az öregtől egy új chart...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...