Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak ilyenkor hogy elhallgatnak a megmondó emberek.. Pompi mester is hallgat, mint a sír.. OTP-t 4 ezer környékére várta, 4ig-opus párosnak meg már nullán kéne lennie... De most miért nem tudják azt mondani, hogy bocsi, ezt benéztük. A kárörvendés meg a gúnyolódás eddig nagyon ment ennek az olvasónak is, most meg valahogy csendbe lett opus témában.
Itt nem történik semmi. Az otp , opus azért viszi száguld, forgalommal. Az otp-től persze ezt vártam, nem véletlenül írtam hogy előbb lesz 18000 mint 4ig 1000.
Madrid! Nyár van, nem történik semmi, a cég körül semmi nagyobb történés.Nyugi van, majd ősszel meg jön ide is az élet. Nem veszik, de nem is dobálják, pedig megtehetnék és mehetnének opusba, még sem teszik...
Jelenleg úgy néz ki tévedtem. Cég nem veszi , az árfolyam mégsem szakad be. A forgalom minimális , vevők nincsenek de az eladók sem borítják a piacra a papírokat. Viszont az emelkedésből is kimarad. A buxhoz képest éves szinten nagyon alul teljesít.
Csakegyolvaso
2023. 05. 28. 14:22
opus 75-80-as res be fog toltodni nincs mit
nezni az opuson el kell felejteni azt a reszvenyt ra se szabad nezni
4ig is ugyan ez lesz az 300-400koze biztosan vissaz fog esni. Csak neked... Kb. ennyit értesz ehhez is...Inkább olvass :)
Eddig a portugálok minden eladása be lett jelentve pedig nem léptek át küszöb értéket. Tőzsdén kívül adták a 4ignek meg a kzf-nek. Ekkora mennyiséget a tőzsdén nem is tudnak eladni, nincs rá vevő.
nemfogok meglepodni ha elobb utobb jon egy jelentes hogy a portugal alap kiszallt eljatszak siman hogy nem jelentik hogy koszubertek ala estek mert megtehetik mnb le se szarja ahogy a DELTA-t is nagyivben leszarjak akkor itt miert is ne csinalnak ugyan azt.Ott is eltunte ka lockupos reszvenyek azt senkit nem erdekel merre vannak xD. MNB mar zsebben van.
Ez sajnos így van. Nekem hatalmas kérdés, hogy lesz-e mondjuk az extraprofitadó után a MOL/Richter vonalon nagy vágta. Ezek a cégek óriás pluszban lennének, ha kormányunk nem szivatná őket szét. Az biztos, hogy a 4IG jelenleg nm jó befektetés, strong hold, de ez azért lássuk be kevés.
Lassan ott tartunk hogy ha innen duplázik akkor is kevesebbet fog érni mint a tavalyi 800 ft. Az infláció és forint romlás miatt a bét teljesen értékét veszti.
Nincs céges vétel, esik is szépen. Ma már volt 680 is. JG hiába gyűjti, ez csak arra jó hogy ne szakadjon be az ár. Mikor abba hagyja, megindul le. Valamikor tavaly volt egy jóslatom amikor a 4ig 700-800 között, az otp 8000 körül volt. Azt írtam hogy az otp előbb lesz 18000 mint 4ig 1000. Mindenki lehülyézett. Nos azóta a 4ig tovább esett, az otp már 13000. Alakul ez.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...