Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én tegnap lemaradtam Madrid azt írta dugózások vanna egyre lejjebb :D aztán hirtelen 700 és nincs alatta dugó ? :D Vagy lehet csakegyolvasó pezsgőjét dugózta Madrid a hűtőben ne hogy elmenjenek a bubik ? :O
Egyszer már átbeszéltük ezt is, ne tévesszen meg, hogy "csak" 10-15% (a bét-szerint 18.83%) a közkézhányad! Az itt 30-45 millió részvényt jelent! Minél kevesebb a közkéz, annál könnyebben teszik oda az árfolyamot ahová szeretnék... Hogy az kinek jó? Annak akinek az adott pillanatban lesz részvénye!
Ez is egy vélemény. Tegyük fel igazad van. A nagyok gyűjtik, és meddig.? A közkéz egyre kevesebb, ha nagyok gyűjtik akkor leviszik akár 5%alá lassan és lesz egy illikvid eladhatatlan papír. Ez kinek jó? Ráadásul olcsón gyűjtik és utána mire menne fel az árfolyam kereskedés nélkül?
Rice-t megszóltad ma azért mert azt merte írni, hogy gyűjtés megy. A napot úgy fejezte be 700-on, hogy alatta mindent kipucoltak, pedig volt bőven mit össze szedni! Szóval megszólhatsz engem is, de ez tankönyvi gyűjtés volt..! A másik megállapításod pedig, hogy a "kicsik kereskednek"! Én erre azt mondom, hogy most végre megpezsdült a Bét-en pár papír, ahol komoly forgalmak is vannak - ebből egyenesen következik, hogy a kicsik ott mozognak, és eszük ágában sincsen ilyenkor(sem) a fél éve tetszhalott 4IG-t piszkálni! Teljes mértékben egyetértek Rice-vel, a kicsik itt folyamatosan az eladói oldalon állnak, a nagyok pedig szépen begyűjtik amit lehet..!
Igen az élet megy tovább. Ezért sem értem hogy miért foglalkozol velem és a családommal azok után hogy kitiltattál a másik topicból. Most ha átmegyek egy másik 4ig topicba megint követsz? Hol piritottak rám? Rosszul emlékeztem, 16 Ft tévedésen nem esek kétségbe.
Semmi sértőt nem mondtam, ne hisztizz!!!! Tőled tudjuk, hogy az egyik lányod pszichológus. Akkor mi a gond, Madrid? Nyugalom, most kicsit rád pirítottak, de ettől még az élet megy tovább.
Én 430ra emlékeztem, nem 450re. Tévedtem végül 16ftot. De még simán lehet 450, jöhet leminősítés, eu pénz nuku, kamatot is kell csökkenteni, ez is a forint ellen játszik. A másik idézet meg nem mond ellent annak amit írtam szerintem. Azt se felejtsd el hogy én a tények ismeretében váltottam 670re míg te ezek után is 1500at vártál.
Te kis hazug: realmadrid 2022. 07. 22. 17:45
Ismét
mínusz. Ha nem sikerül megegyezni az euval 1 hónapon belül akkor itt szakad
minden. 450 lesz az euró, a részvények meg feleződnek. Azt az 1 hónapot kivárom
kp ban. Szvsz A 2000ft-ra várásod pedig itt vallod be, mert régebben is hivatkoztam
Előzmény: #44534 rice2
Betegesen hazug vagy, és még értelmezni sem tudod a
leírt szöveget. Megfeletkezel arról hogy amikor 600 alá vártam akkor még nem
került szóba az AH. Amint megjelent a hír hogy megveszik az AH-t már vételre
javasoltam és vettem is. Igen 2000et írtam de amint kiderült hogy a digit
100milliárd helyett 232milliárdért veszik és jön 200 millió új részvény aminek
nagy része 670en jön, már 670re vártam. . A lényeg, hogy még régen tőkeemelés előtt, amikor én 1500at írtam, akkor te nagyobbat mondtál a 2000el. Utána váltottál és mindig engem hozol elő az 1500al, pedig te 2000re vártad :D Az, hogy meg ki hazudik a belinkelt beírásaid mutatják.
Eurót 450re nem vártam, ilyet nem írtam, ne hazudj. 430ra vártam, 434ig ment. Az árfolyamot sem vártam 2000re, azt írtam 2000et érhet AHval és digivel. Akkor még senki nem tudta hogy a kötvényen kívűl lesz további 200 millió részvény és további többszázmilliárd hitel vodafonera. De olyat hogy 2000 lesz az árfolyam ilyet biztos hogy nem írtam az én pesszimista hozzáállásommal. A feleződő árfolyamról annyit hogy a tavalyi és idei éves átlagos infláció 16-18%, ez a bevallott. Ez 2 év alatt kb. 35% árfolyam esésnek felel meg ha a részvény ára változatlan marad. Csakhogy tavaly januárhoz képest sok részvény ára lejjebb van pl. a 4ig is, úgyhogy reálisan számolva sok részvény a felét éri mint tavaly januárban.
Nem tudsz szöveget értelmezni? Hol írtam én csődöt? Pont azt írtam hogy a 4ig fundásan rendben van, de az árfolyam az más kérdés. A választásról annyit hogy nem ellenzéki győzelmet vártam de hadházival kapcsolatban igazam volt. Még idén is írt feljelentést az EU felé a 4igvel kapcsolatban. Olyat sem írtam hogy JG kegyvesztett lett, valakivel összekeversz. Én azt írtam hogy nem jön EU pénz mert mind a 22,5milliárd euró befagyasztásra kerül. Ezt tavaly augusztusban írtam, igazam is lett. Abból a pénzből semmi nem jött, sőt azóta az Erasmus program is befagyasztásra került. Tavaly augusztusban 400as eurónál 430at vártam, ez is bejött mert 434ig ment. 500,600as eurót én nem írtam. A 700as fékkel kapcsolatban holnap kiderül igazam van e.
Én lépek innét, mert amit te csinálsz az tényleg nem normális. Csak halkan kérdem, hogy hol vannak az OPUS és 4IG fórumos megmondó emberek? Csődöket és kicsik beültetését látták, pedig a cég és Jászai vette folyamatosan. Ország csődöt vártak alig 1 éve és 450-500-as EUR és 400-500-as dollárt. BUXban pedig a halált és most BUX pedig csúcson!!! Te is állandóan Hadháziról írogattál :D Utólag nem nevetsz magadon??? Előtte pedig a kormányváltásról, ugye? és arról, hogy nem lesz Digi, mert a broki haver mondta és arról, hogy Jászai kegyvesztett lett, stb. Jó írogatást és csak izgulj és szurkolj, hogy a 700as fék tartson ki :D HAJRÁ!
Nem te vagy a téma Madrid, csak te osztod azt észt, mi meg reagálunk rá. Ennyi. Ha ma nem lett volna ennyi beírásod úgy, hogy egy darab részvényed sincs, hidd el, senkinek eszébe nem jutottál volna. Egyébként most megnéztem, az equitas továbbra is 177 milla forgalmat ír. Tudom, a BÉT-én is 133.
Miután lassan minden száguld, bux új csúcs közelében de a 4ig tavalyhoz képest még mínuszban, ismét én lettem a téma. Ezek szerint még JGnél is jobban tudom befolyásolni a 4ig árfolyamát.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...