Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
JG ill. a cég a q2 miatt már augusztusban nem vehet. Júliusban bevásároltak, most meg megindították az árfolyamot. El kell ismernem nagy spíler JG. A kérdés az hogy opushoz hasonlóan pár hét alatt akarja elérni a kívánt árfolyamot vagy több lépcsőben szépen lassan.
Csak megjegyzem, hogy a beteg emberek kiismerhetetlenek. Bocs, de nem tudtam kihagyni :D Te úgy vagy fideszes, hogy ellenzéki vagy, vagy úgy vagy ellenzéki, hogy fideszes vagy :D A lényeg, hogy a 4IG 824ft és neked 2hónapja 640-ért nem érte meg venni, mert drágállottad :D
Egyszerű, írj egy átfogó elemzést vagy fogalmazz meg egy elvárást a 4IG-vel kapcsolatban. A beírás itt marad és hivatkozási alap egyben igazolja is az éleslátást vagy az ellenkezőjét. Nekem van 700ról 685ről és 641ről. +/- 1-2 forint. Meglátjuk.
831. sztori van benne azért megy. Tavaly is megfuttatták utána visszament. Eivileg nagy érték van a papírban amit nem tükröz az ára. Meglátjuk, lejátszott meccset nézünk.
Most akkor csak ide írok vagy minden csoportba ? Egyébként az orbán takarodj topicba szoktam írni de ott nem látnak szívesen mert állítólag fideszes vagyok. A 4ig topicban meg ellenzékiséggel vádoltak. Ezek szerint ilyen univerzális vagyok, egyszerre fideszes és ellenzéki.
Lehet itt te vagy a legnagyobb b....d. Észre kéne már venned. Nagyon bíztáé abban, hogy 600 alatt is, majd minden szinten fékeket láttál, hiába írtam, hogy 1 pillanat alatt kikaphatják, te itt okoskodtál, rengeteg beírással. Most megint azt keresed, hogy hol fordulhat és akkor jössz majd, hogy igazad lett :D Beteges. Közben 834re fordult :D 127milla forgalommal Lehet, hogy most a fejedet vered a falba??? Nem sajnállak, megérdemled, te károgó, kárörvendő.
Látod, ha lenne reál előfizetésed, akkor nem irkálnál faszságokat... Hogy egy ekkora gurunak, aki napizik, hogy nem telik havi 3000 forint egy előfizetésre?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...