Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Opust is vették 110en is a kicsik. Simán zajlik a kereskedés. De hogy ekkora forgalomnál a nagyok gyűjtenék azt kétlem. Ha nem tudnám hogy a cég nem vehet akkor a cégre gyanakodnék. Az az egyetlen nagy vevő, a nagy eladó meg a portugál.
Ez szerintem nem nagy forgalom, ennyit a kis büfik simán összetudnak hozni. Nagy darabszámú vételek , eladások nincsenek, ennyit a kicsik is tudnak adni, venni. Tehát szerintem nem gyűjtés megy hanem a kicsik kereskedése. Szvsz.
Mai 7 hozzászólásból 5 a tied részvény nélkül. Ez biztos normális, ugye? Ezek szerint semmilyen pozid nincs,mert azt nem hiszem el ezek után, hogy ha lenne valamilyen részvényed, abba a topikba meg sem szólalnál. Pedig mostanában aztán tényleg hülyére keresheti magát az ember, hidd el.
Idézet a másik topicból:" 4IGben tankönyv szerinti gyűjtés folyik!!! Ha indítják nagyot ugorhat, mert Jászai és a cég rengeteg részvényt elszedett a kicsiktől. Tuti van még 1 nagyobb gyűjtő rajtuk kívül) " Istenem , az elmúlt másfél évben ezt hányszor leírták és az eredmény: Folyamatosan eső árfolyam. Egyre kisebb a közkéz, bármilyen jó hír jön csak esik az árfolyam. Mitől is menne fel ezek után? Miért is kellene venni a kicsiknek miközben azt látják hogy bármilyen pozitívum van , ez csak esik?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...