Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Reszvenyrol nem maradsz le, mert sosem veszel, csak minket szorakoztatsz - ellenben az eletrol maradsz le, mert reggeltol estig ide irkalsz ahelyett, hogy valami ertelmes dologgal elfoglalnad magad ;)
Ez így nem teljesen igaz. Ha tévedek , bocsánatot szoktam kérni. Most nem tévedtem, a tegnapi emelkedés 668 ról indult, utoljára ma 676ot láttam. Lényegében visszaadta a tegnapi emelkedést. De olyan beírást senkitől nem láttam hogy basszus, madrid igazad lett. Még 700on is vételre bíztattak mert lemaradok. Nos, nem maradtam le.
Legjobb vételi és eladási ajánlatok Vételi Db
V. Ár
Eladási Ár
E. Db 2,552
679
680
2,000 600
678
684
2,900 1,000
677
685
1,811 4,100
676
686
2,500 1,588
675
687
2,900 Piaci információk
Madrid szerintem olyan megállapításaid vannak itt mint a totalcaros szakértő influenszerek újautó tesztjei. "Ha jobbra tekerem a kormányt jobbra megy ha balra tekerem akkor meg balra...." Az benne még a kitűnő ahogy az önmagad által 1-2 nappal korábban írt kinyilatkoztatásokra azonnal reflektálsz ha 50%os eséllyel épp igazad lett hogy "ugye hogy ugye megmondtam" esik/emelkedik. Az esetleges korábban kinyilatkozatott de nem bekövetkező "elemzéseidre" pedig kevésbé igyekszel visszautalni hogy látjátok megmondtam-mantráztam-óránként beírtam napokon át és mégis az ellenkező irányba mozdult el :DD akkor leginkább kussolás megy pár napig ,esetleg némi kényszeredett papír fényezés./ ner papírozás..
Mekkora befolyásolás? Tegnap elérték hogy emelkedjen, de a többi napon csak megakadályozták a zuhanást (bár ez is befolyásolás). Ennyi srv esetén emelkedni kellene de nem tud mert a kisbüfik örülnek hogy végre megveszik a részvényeiket. Csakegyolvaso után szabadon, tömés megy, a céget tömik.
Nem kopott már el a Ctrl+C és a V nálad mindig ugyan azt írod. :) Ha új meglátásod lenne a részvénnyel akkor kellene írni vagy ha legalább 1 db-al rendelkeznél. Én rendelkezem pár darabbal mégse hányom tele a topicot ugyan azzal sőt inkább olvasni járok fel értelmes előre vezető hozzászólásokat kivéve a te hozzászólásodat mert az mindig ugyanaz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...