Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mindaddig, amíg azt látom, hogy trollkodsz a topikban. Lélekbúvár lányoddal szorosabbra kéne kötni a kapcsolatot, mert ha téged ez boldogít, amit itt csinálsz, akkor nagyon nagy a baj. További szép napot neked és jó szórakozást mára is..
Te tényleg egy beteg ember vagy.... Gondolom most megint teljes nálad az elégedettség, hogy ezt beírtad minden féle pozi nélkül. Van neked egyáltalán bármilyen részvényed?
Ebben a topicban amíg meg nem jelentél , béke volt. Én leírtam az én véleményem, mások a sajátjukat. Nem volt személyeskedés. Te viszont csak személyeskedsz. Már odáig mentél hogy a családommal foglalkoztál.
Off!! Figyelj Madrid! Mindenki látja, hogy szándékosan hergeled napi szinten a 4ig tulajokat. Akkor viszont ne kérd számon, ha egyesek, mint én ( bevállalom) nehezen viselem és szóvá teszem. Ez ennyire egyszerű. A másik topikban is számtalanszor megkértünk, hogy vegyél vissza és ne hergeld a népet. Sosem az volt a baj, ha lefele vártad, jogod van hozzá, le is írhatod nyilván, de ez nálad nem erről szól, ezt te is tudod...
Ismét személyeskedés. Az írásaidnak semmi köze a 4ighez. A másik 4ig topicból kitiltottatok mert nem tudtátok elviselni hogy igazam lett. Erre ide is követsz. A családomhoz semmi közöd.
Család amúgy jól van? Csak azért bátorkodom megkérdezni, mert papír nélkül ma is tied a legtöbb hozzászólás. Nagyon egyedül lehetsz, kezdek aggódni miattad.
Neked. Nekünk sokaknak meg pont megfelel egy szép lassú emelkedés, mint ez a mai 4%. Nekem legalábbis abszolút nem hiányzik megint egy tüske a chartra, hogy kitépik 800-ig aztán beesik a fenébe még aznap.
Csodálkozol,hogy személyeskednek veled.Te egész nap csak azért irogatsz,hogy hergeld az embereket.Mindent meg tudsz magyarázni,ha esik,ha emelkedik .Egyáltalán minek is foglalkozol vele,ha nincs is belőle egy darabod sem.
Ez a rally? Ráadásul a forgalom is nudli. Ezt a forgalmat minden hír nélkül a múlthéten is hozta amikor vette a cég. Lényegében az első órában meg volt a napi forgalom fele. Meg volt az elején a bolondok órája aztán semmi. Azon sem csodálkoznék ha a mai forgalmat is a cég vételei okoznák.
A magyar tőzsdén sajnos minden árfolyamot odatesznek, ahova akarják. Még a nagyokra is igaz, de az alacsonyabb árú papírok még inkább ki vannak szolgáltatva a spekulánsoknak, mivel nem kell sok pénz a mozgatásukhoz. Akár többszörösére is felhúznak egy részvényt a nyájeffektusra építve, aztán jó áron a nagyérdemű nyakába borítják a részvényeket.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...