Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ebbol latszik 4ignek nincs semmilye megint igazunk lett hogy 800 milliard hitellel ko-t utne magara de igy meg szarabb lesz foleg ha idokozbe a fidesz le lesz valtva akkor aztan lesz szopokura nekik.
50% diszkont? Meg "piac"? A cég állóeszközeinek értéke az inflációval egyre csak nő, az csak egy közgazdasági nonszensz, hogy a könyv szerinti érték annyi, amennyi volt...
Ezt miből vezetted le? Rossz a gazdaságnak, rossz az országnak akkor nekem is rossz. Itt élek én is. Senki bukóján nem csámcsogtam, idézd bármely mondatom ami erről szólt.
Mindenki latja mi van es mindenki tisztaban van azzal, hogy jelentos javulas nem lesz ameddig a haboru tart, illetve nincs megallapodas az eu penzekrol. Engem csak 1 dolog ami zavar... eskuszom, teged elvezettel tolt el ha a Magyar gazdasagnak rossz valami.. elvezed ha az embereknek rossz, elvezed, hogy masok bukojan csamcsogsz, elvezed ha rohad a forint... nem vagyok pshichologus, de nalad komoly lelki / mentalis problemak, esetleg szemelyisegzavar allbat fent.... en soha senkin nem karorvendek es megyek a nyakara... irto nyomorult eleted lehet :) szep estet mindenkinek
Ha lesz megegyezés az euval. Ez itt a kérdés. Lesz, nem lesz, mikor lesz milyen lesz. Ha lesz megegyezés az is arra lesz elég hogy az euró 430 helyett lesz 400 legjobb esetben. Az infláció, forint romlás leamortizálta a tőzsdét. A 700as 4ig nem ér annyit mint a tavalyi 600. Igaz ez minden részvényre. A 4ig ner papír, hiába érhet 2024ben 1500at az eredményei alapján, a piac 50% diszkontot számol.
OTP 1 hónapja 9900,majd alatta is volt,most 9920ft MOL 1 hónapja 2600 is volt,most 2600 4IG 1 hónapja 690ft,most 695ft BUX 1 hónapja kb. itt volt,de közben 43e alatt is volt. Ft az gyengült. Azt nem érted,hogy van 1 jelenlegi helyzet és majd lesz 1 holnapi,vagy 3-4 hetes is. Kiragadsz 1 pillanatot,de akkor is ferdítesz. Emlékszem júliusban 8300ft-os OTPnél vitatkoztunk,mert én írtam,hogy közel az alja és lehet érdemes venni,te hatalmas tőzsdei eséseket vizionáltál és azt írtad,hogy messze még az alja. Utána még 10%ot sem tudott esni az OTP,de emelkedett 11e-ig és ha lesz megegyezés az EUval,akkor még feljebb is fog menni.
Pár napja nagy örömmel írta valaki hogy nem jött be a jóslatom mert az EB pénz felfüggesztése után nem indult el a forint a lejtőn és a bux sem esett. Nos, ami késik nem múlik. A forint azóta 406ról 418 ig esett és a bux is esett szépen. Alakul ez. 4ig még bent van a 670-720 sávba , még nem esett eleget. A kérdés hogy a 670 most is megtartja?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...