Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ja hes mondom mar nyaron volt dij emelve azt meg se lett nyereseg xD jovore ugyan ez lesz szarkupac veszteseg amivel nincs is baj csak hogy ok nem fogjak tudni fenntartan ia dolgokat mert ahhoz a 4ignek nem lesz eleg penze.
Felmondják és elmennek 1 drágább szolgáltatóhoz, ugye?? :D Aki ezt komolyan gondolja..... Pont a díjemelések miatt lesz nyereség,már jövőre. Idén 8,55-ot emeltek átlagba,januárban pedig 305-50%-ékot. Ebből lesz nyereség és közben költséget is csökkentenek az összevonások miatt. Ha jön a Vodafon akkor további költségeket tudnak spórolni. Érdemes megnézni mennyi Vodafon,Digi,Invitech iroda van az országban. Kb. fele elég lesz :D Te azért csak izgulj,szurkolj,hogy hátha csődbe megy :D
es pontosan ezert lesz szar a 4ignek hogy a digi veszteseges lesz vegig sose fogjak nyeresegesse tenni ahogy a diginek se sikerlt anno.Egyre tobbe nfogjak a szerzodest felmondani a diginel.
Mindenki tisztaban volt ezzel csak te nem.Ner is tudja m ia forgatokonyv ne aggodj ne mveletlen maradtok ott a resek.Eloadjak neked itt a nagy szinhazat csak a szineszek szarok.
jah mondom ertelmezni ne mtudtok xD Az csak egy pelda volt tudom hogy mar eladtak a digi-t DE ratok ez jellemzo hogy nem tudjatok ertelmezni a mondatokat.
Valamiről nagyon lemaradtál, kispajtás:Január 3-án a magyar kézben levő 4iG megszerezte a Digi és
leányvállalatai (Invitel, I-TV), valamint a Digi Infrastruktúra jegyzett
tőkéjének száz százalékát kitevő üzletrészét, így a 4iG lett a Digi
tulajdonosa.
Neee tenyleg esik? Mas szeribted nem latja? Ma mar tobbszor ne ird le, jo? Lattuk hallottuk az eu-s penzekrol szolo bizonytlansagot es keresztbe kasul zsarolasokat, latguk a matolcsy coming outot is. Nyilvan ezzel is tisztaban voltal korabban meg a broki haverok is mar jeleztek neked idoben. Koszonjuk a bolcsessegeidet, ma mar nem kell ismetelgetned , hogy esik. Beke veled
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...