Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
nem kell ebbol a szarbol nem veszek ne aggodj itt nem buktam egy forintot se.Ti viszont igen foleg rice aki higitja midngi a papirjait 900on 800on 700-on mar nincs neki se 80ft-os bekerara xD
https://bet.hu/site/newkib/hu/2022.12./A_4iG_Nyrt._egyeb_tajekoztatasa_kozos_leanyvallalat_alapitasarol_128817245 A 4iG Nyrt. (a továbbiakban: „4iG”) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a 4iG és a Rheinmetall AG (a továbbiakban: „Rheinmetall”) közös magyar informatikai leányvállalatot alapított, amelyet 2022. december hónap 6. napján a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásába bejegyzett Rheinmetall 4iG Digital Services Korlátolt Felelősségű Társaság néve
En nem mondtam hoyg csodbe mennek azt mondtam az arfolyam lesz a pincebe.Neres ceg ne mfog csodbe menni amig a krialyod a vezeto viszont ha netan le leszne kvalasztva valami csoda folytan nah akkor mar lehet a csodrol beszelni majd.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...