Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Te miylen megegyezesrol beszelsz? xD Azert nem erosodik a forint mert midnen okos ember tudja hogy ez a megegyezes semmit nem jelent.Ahhoz hogy tenyleges penzt kapjunk midnent fel kell szamolnia Orbannak ami nem fog megtortenni soha igy legalabb az unio nyert azzal hogy ukrajnanak megy a tamogatas.
Mi? kis papar nagy szar! Majd, majd ezért meg azért, ekkor meg akkor stb, az ilyen beirásokat nagyon hüle is tud beirni!Hát még ....... Persze kényszeirót az irogatás is boldogitja, látja a szöveget...
Nem igaz mert már rég megjelent hogy lesz 300 milla részvény és Te folyamatosan 1500 ra vártad. Amikor már megjelent hogy mennyi az adósság akkor is 1500ra vártad. A 2000 igaz , csak tedd hozzá hogy azóta leírtam hogy NER papír 50% diszkont.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...