Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Még ez a háborús helyzet is csak 670ig vitte vissza. A választás még bezavarhat de egyre kisebb a közkéz, alig lesz kisbüfi a papírban. Így nem biztos hogy meg lesz az az 560.
Nem fogynak az eladók. Még jó hogy megveszik. Amit Rice írt hogy nem érti hogy a kicsik miért adják, miközben a nagyok veszik, valóban érthetetlen, de szerintem az ilyen cikkek meg a választás elbizonytalanítja a kicsiket.
JG veszi de a másik topicban csodálkoznak hogy a kicsik adják. Nos , nem sokára választás. Ha nyer a fidesz akkor beindul a vásárlás a kicsik részéről is, addig nem.
Az AH üzlet tiszta, minden jogszerű , a szabályoknak megfelelő. Törvényt módosítani viszont csak 2/3addal lehet ugye. Attol meg nem tartok hogy az ellenzék azt szerez. Úgyhogy nyugi van
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...