Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ja és a másik, hogy itt nincs kint sokmillió db rv lockup nélkül akviért behozva! Majd akkor nem szólok egy szót sem az opi2-zős kommentekre, ha itt is ugyanaz a szitu előállna. Az ős4ig-esek nagyrésze pedig őszintén be fogja írni, ha para van.
Ki nyúlt bele? Szerinted az a természetes,ha folyton csak emelkedik? Ilyen sztori nincs még egy a Béten idén,de azért maradjunk a földön...
Törölt felhasználó2019. 06. 19. 10:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
És ez rossz? Vagy mit kell ezen elismerni? Fogják, igen. És akkor mi van? Láttunk már ilyet. Engem az érdekel, hogy 5,5 felett vagyunk, letudtuk a 4-5k-s szintet és lett egy komoly szintlépés napi limitek nélkül! Forgalom brutál, vételi erő brutál és még mindig csak ott tartunk h tenderbejelentések vannak, tsys pletyka van és most kezdődött a komoly pr hírekkel, cikkekkel, híradóval. Ha ezek után bejelentenek nagyobb akvikat pl, akkor az h 1120 vagy 30 lényegtelen lesz mert turbófokozatra kapcsol a rakéta. Higyjétek már el, hogy ebből csak be kell tárazni és mozizni. Persze csak annak aki nem spekanapizgatni akar....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...