Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az átalakítás következtében 1 darab HUF 100-, azaz egyszáz Magyar Forint névértékű
törzsrészvény helyébe 5, azaz öt darab, egyenként 20,- azaz húsz Magyar Forint névértékű
törzsrészvény lép. Az átalakítás a Társaság alaptőkéjének összegét és az „A” sorozatú
részvényekhez kapcsolódó egyéb jogokat nem érinti, az „A” részvénysorozat össznévértéke
változatlan marad, valamint, a kapcsolódó Alapszabály-módosítás biztosítja, hogy a
részvényekhez fűződő szavazati jogok aránya az átalakítást követően is változatlan maradjon.
Pár napja nagy esésről beszélt Pomperj, 2000-et jósolt. Az előbb meg bukásról. A tegnapelőtti záróhoz (4310) képest most is feljebb vagyunk 2%-kal. Szerinte ez bukás.
Ha a mai nap kikonszolidálja magát, akkor én vidáman nézek a többi nap elébe. Tegnapelőtt 4310-en zárt. 4300-4400 as oldalazás és újabb lassú mértékben történő ütemezés kielégítő lehet. Egyértelműen felhúzták kgy-re. Én nem víziónálok további esést. Van potenciál a papírban. Türelem. 4400-as záróval maximálisan elégedett lennék.
hogy megokosodnak itt egyes kollégák amikor elkezd esni a kurzus. menetrendszerűen megérkeznek és tolják. valamit szögezzünk le... senki sem tudja, hogy merre fog menni egy részvény árfolyama. soha senki! csak tippek vannak. mikor bejön, mikor nem.
Mindig lesz olyan időpillanat, amikor elő tud rántani egy ábrát, amivel a saját olvasatát igazolni tudja, vagy előre vagy visszatekintve. Aki benéz és ezeket a mozaikokat látja csak, az még el is hiheti ezeket. Elég sokáig olvastam ezt a fórumot (regisztráció nélkül), de nekem úgy tűnik, hogy az elméletei éppen úgy nem igazolhatók, mint ahogyan az ő elméletével szembeni ellenvélemények sem. A TA amúgy is valószínűségekről szól, nem madárbéljóslás, ő pedig próbálja úgy eladni, mintha az utóbbi lenne. Ez egy darabig szórakoztató, mint a tévén keresztüli gerincmasszázs, de aztán nagyon felmegy az emberben a pumpa, amikor látja, hogy a sarlatánkodás nyakló nélkül megy már.
Vigyazat. Nem nekem problema. Amugy meg regota tudom: a lelkes hivoknek a szo nem hasznal. Nem is azoknak irtam. Nekik kell 50% bukas, mire kijozanodasi jeleket latni. mint mostanaban...hol is? Soroljam?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...