Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
4300nál lefele várta, nem számított 4700ra, most magyarázza a bizonyítványt. Ha az Ő meglátásai , diagramjai alapján kereskednék akkor itt is és Opiban is lemaradtam volna a nyerőről.
Már csak azért is idegesítő az ilyen nap, mert az előbb is több mint 16 ezer állt eladáson szinte egy sávban, amiből megvettek 5-6 ezret, a többi meg kiugrott! Most ez vagy direkt felhúzás volt, hogy legyen jobb kiszálló, vagy a maradék 10 ezer aki gyorsan kiugrott remegő ujjal várja, hogy a vételi oldal erősödjön az eladáshoz ......... Utálom az ilyen napokat! Ezért jobb ha csak 1-2%-ot emelkedünk egy nap!
Ez a mai nap érdekes! Ha itt fog fordulni, akkor akik az előbb bele vettek több ezret nagyon jól fognak járni! De ha a fordulót csak ők gondolták erre a szintre, és tovább esik 4200 felé, akkor meg ismét lesznek jó nagy pakkot bevásárló ideges emberek! Kérdés mi fog történni!
Ezért nehéz megérteni a mai napot. Ha ma esik 2-3%ot a tegnapi nagy menet után akkor rendben , elfogadom , korrekció. De ennek így mi értelme? Egyik nap fel 400 Ft , másnap le 400 Ft. Akik az elmúlt 1 hónapban belevettek 4600 felett ( nem kevesen) azok beragadtak és az első adandó alkalommal dobni fogják. Ezért is nem tud 4700 felett maradni, szerintem. Ráadásul ha elindul le , ez nem 1 napig szokott tartani.
A 10 ezres árfolyamnak semmi köze ahhoz, ami most zajlik. Hintáztatás volt minden szinten, 1000-2000 között is, aztán 5100 alatt az elmúlt két hónapban is többször a mostaninál is durvább, mégis a növekmény fél évre vetítve nagyon nagy. A 10 ezer lehet, soha nem lesz meg, csak a 9000:), de nem a hintáztatások miatt.
Tegnap este írtam hogy a rózsaszín köd ne vakítson meg senkit , ne ábrándozzunk 10000-es árfolyamról csak azért mert ment 9%-ot . Ma vissza is adja a tegnapi emelkedést. Ez ilyen részvény , 4600 felett már adni kell, 3800-4000en venni.
Törölt felhasználó2019. 04. 25. 13:49
Ma minusz van és egyből világvége a hangulat....röhej. Aki ettől beparázik az inkább tényleg dobja el, jobban fog aludni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...