Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Eddig nem sok találata volt a részvénnyel kapcsolatban. Nemrég még arról beszélt, hogy készítsük a hányós zacskót, mert omlik minden. Persze most nem írja ide, hogy bocs srácok, most (is) tévedtem. Ha korrekt lenne, akkor ez történne és senki nem szidná. Na, de ez ennél bonyolultabb. :D
Adja el akkor. Ennyi. Minden szava ferdítés, nem szeretnék erősebb kifejezést használni erre. Tegnapelőtt azt írta ha 4500at áttöri folytatódik a bull. Most azt írja kész. Jászai helyett Járait ír. Szóval nagyon képben van.
Egyetértek. Azért is vettem bele 4435-ön, mert arra számítottam, hogy a pletyka+kgy+split el tudja vinni 5100-ig és átlendíti rajta. Onnan pedig igen szép lesz. Lehet, ez már ma kiderül.
Személyi igazolvány és lakcímkártya kell a részvételhez. A közgyűlés helyszínén egy több oldalas listából kikeresik a neved, címed alapján, hogy hány db részvényed van, majd kapsz 1 szavazó lapot amivel később a Közgyűlés napirendi pontjait megszavazhatod. Ez biztos, mert voltam már Közgyűlésen. Legfrissebb értesüléseim szerint 3-an már biztos leszünk a holnapi Közgyűlésen, de még lehet másoknak is csatlakozni. (Csütörtökön 10 órától Közgyűlés, 9 órától regisztráció, 3.ker. Montevideo u. 8.)
Szerintem holnap a split fixálása lesz a lényeg, amihez nem szükséges a ff! Én a cégvezetés helyében nem holnap jelentenék be egy “olyan” hírt! Persze attól lehet holnap ..... de én azt május második felére, vagy a split utánra várom! Aztán ki tudja ..... :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...