Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"bebukott és kiülős"? Ez megint aljas, rosszindulatú és félrevezető megjegyzés. Sokan vagyunk itt 2000 alattiak, akik így is vastag nyerőben vannak, de a kijelentő és lenéző stílusod felháborító, de nyilván nem véletlenül ilyen - a stílus maga az ember. Kár, hogy poreci hagyja az ilyen megjegyzéseket, mert ez nem a korrekt normális "más irányt látok és megindoklom" hozzászólás volt.
Nem kell itt így beszélni.Azért van kereskedés 1 papírban,mert mindenki másképp látja. Nincs is ezzel gond. Akik grafikon szerint kereskednek sokkal gyorsabban fordítanak mint azok akik beleülnek 1 papírba.Persze ha lenne tuti mindenki aszerint kereskedne,de nincs.Amikor 2000-en tökölt és 20-60ft-okat mozgott az volt a baj,most 100ft-okat megy most az. 1 hónapja még 2e volt!!! Mi itt a gond??? Aki
azért vette,hogy pár hónap után nyerőben szálljon ki,vagy 1-2év után
nagy nyerőt szeretne zsebre vágni,nyugodtan tarthatja. Gyakorlatilag az
van amit ősszel is mondtunk,hogy a cég sorban fogja nyerni a nagy
megrendeléseket. Árfolyam mozog,de azt is mondtuk,már ősszel,hogy
lesznek nagy beejtések és nagy emelkedések. Persze ez a nagy ingadozás
szinte megmagyarázhatatlan,de őszintén én erre vártam és nem is értettem a sima
felt. A részvény még 2hete is sokkal kevesebbet ért. Olyan nincs,hogy valaki
belevesz és csak felfelé megy. Ha valaki bízik a papírban esésben még
finoman vehet. Még ősszel leírtuk,hogy osztalék papír lesz. Ez a részvénynek 1 átmeneti időszak,mert sokat emelkedett,keresi az árfolyamát
és ezért könnyebben lehet hintáztatni. Mai átlag kereken
4100ft. Hatalmas mennyiség megfordult már 4e felett. Ha valaki nekem ezt
mondja 2 hete,hogy napi átlagok lesznek 4eft-on úgy,hogy milliárdos a
forgalom,hát nem hittem volna neki.
ha pomperj úgy látja ahogy látja, akkor úgy látja. Ha az okokat is leírja, hogy miért látja úgy, akkor az maradhat, sokkal jobb az úgy, mintha azt mondaná indoklás nélkül, hogy holnap 3000 lesz vagy épp 5000
Elegge egyforman latjuk. . Nekem ez a mai 3620 alj volt a wave (i of iii), es most wave (ii of iii)hullamon belul az a-b-c korrekcios formaban vagyunk, ami a 3900-nal vagy ( a) vagy mar a (c) is keszen van. Nem teszem fel, te ugyis erted. Ha az utobbi, akkor johet most par oran belul a wave (iii of iii), a legundokabb 12-36 ora az elso esesi idoszakban. Az mar a remenykedoknek az a feketeleves, ami meghozza elso kijoznodas idoszakat. Es lesz 1-2 pajtasunk, aki eloveszi a temak koze a fundakat, meg az osszeeskuvest ;-) . Egyebkent, Anna, orulok hogy jol menekultel ki. Grat. Aki meg orulne hogy ha neha lat egy daytrader chartot, nyomjon pluszt ;-)
Na most ezzel a beírásoddal mi volt a célod, PompI? Csak nem megint bele akartál rúgni a még benne ülő bull "kispajtásokba"?? Na látod ezért vagy te közutálat tárgya és nem azért, mert más irányba várod, mint a nagy többség. A stílus maga az ember...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...