Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem vagyok day-trader, de a 4400as fibo előtt mindet eladtam ma. Valami zavart érzek most az erőben. Nem azért mert eladtam, ugyanis 3680on egy részét vissza is vettem. Egyébként a 4400as csúcs, és a 3620as alj annyira tankönyvszerűen pontosra sikeredett, hogy nem hiszem el nem direkt csinálták így! Bízom a papírban, de mindenkinek megnyugrató lenne pár hetes sávozás. 3k alá nem várom...az nagyon csúnya lenne!
" californiait is; 2017 telen meg is neztem " Siman hazudsz. A kapuor 24 oras, es nem engedett be. A ...Ridge-rol pedig, amig fel lehet jonni a zart gate-ig, onnan hiaba nezegetsz, nem latszik a hazam.
Így van! madrid neked emlékezned kell rá,mert ott adtad el és utána sokáig nem írtál a fórumra. Akkor is megtévesztett a mozgás,mert azt mondtad ha jól emlékszem,hogy 1200ig esik. Ugyanaz van most is,csak nagyobb forgalmakkal és nagyobb kilengésekkel.
Ezt biztos hogy ő vezényli. Jönnek a hírek, megrántják majd beöntik. Ha nagyon megugrik 4000 fölé már öntik is. Nincs mese meg kell ezt nekünk is játszani. Kb. Zárás előtt fél órával már 3900 volt, kezdték venni, azonnal öntöttek nehogy holnap 4000 fölé menjen. Nem sokára újabb hír lesz szerintem, menni fog fel aztán öntés. Pénteken ha akarták volna akkor alsó limit lehetett volna. De 4000 fölött sem akarják látni. Mindenki tudja hosszútávon nagy ígéret a papír de nem engedik elszállni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...