Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ma ok, de mire mentek sokan 2000től 5100ig a fibo szintekkel. Szerintem semmire. Most meg sokan ráhúzzák az elemzéseket utólag a kereskedési napra. Pompj már pénteken sem várta a fordulatot. De ez csak az én véleményem.
Senki nem tudja mi a cél. Most tömés zajlik vagy kirázás ezt sem tudjuk. Olyan mintha ha kettő ellenérdekű csoport dolgozna. Egyik tömne , a másik ki rázna. Ezért is lehet a nagy hinta , szerintem.
Mint sokan írtátok fel van gyorsulva minden. 2x15% minusz, aztán felső limit, őrült rángatás. Megy a porszívó, meg megy a centrifuga. Akit tudnak kiráznak és irány az új ATH. Ez is egy forgatókönyv, meg az is hogy 4000-en be lesz betonozva. Tényleg furcsa az egész, de nem hinném hogy most kezdik el tömni a jónépet. Annyi jó dolgot megléphetnek még (akvi, split, stb-stb) amin lehet szakítani, hogy nem hinném ez lenne a cél (4000-en kitömni a világot).
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...