Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Adják, öntik, szórják. Senki se tanul...mindenki eladja. Jól van, akkor menjünk le megint 3000ig, inkább méglejjebb...aztán majd a felpattanásnál lehet sírni, hogy eladta az ember. Ma már ennek semmi értelme az bitzos. Jó, ha nem megy limitig.
Igen full speka, csak a cég vezérei (unokatestvérei/szomszédai/brókerei) spekáznak,és ez baj (értem ezt a múlt hétre is, amikor a TLongosokat nagyon gusztustalanul kicsinálták). Túl kell élni, aki meg tud lovagolni az csináljon magának sok-sok pénzt. Én majd várok a lenyugvásra és majd jövök, pedig 700-ról hoztam a pakkom, de ma mindet szórtam a francba.
Húúú mi van ma is. Kicsi a közkéz és mégis így tudják járatni a papírt.Ma
is 2milliárd feletti lesz a forgalmunk. Nem hiszem,hogy ekkora
forgalmakat a kicsik össze tudnak hozni,még akkor is ha sokan
adják-veszik a papírt napon belül. Kíváncsi leszek a mai záróra. 1 hete nem lehet követni az
árfolyamot,mert össze vissza ugrál.3860ft és 1,946milliárd forgalom.
Full speka az egész. Modi ebbe vsz most nem szól bele. Kaptunk egy közleményt múlt héten h álljon meg a menet,lassítsunk kicsit, 5000 fölé ne menjünk, erre beindult a speka horda.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...