Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Üdv! Pénteki vételeket délelőtt el kellett adni, mert a célárat szintén elérte. Nem tudom hányan napiznak. Nem mára nem vártam, hogy ennyire beesik. Mindenesetre az elképzelésem megvolt már róla előre hol kéne venni majd. Bejelöltem a lényeget. Órás: https://invst.ly/addjf
Szia, rajtad kivul van itt meg daytrader? vagy csakis a "bebukott es kiulos" fajta? Mert akkor nem strapalom magamat, hogy feltegyem a 60min chartokat, megvitatasra. Eddig egyetlen erdemi daytraderes hozzaszolas sem jott. Te meg egy masikfajta DT technikaval dolgozol, ha jol latoma chartodon. Egyebkent, sok sikert.
Ezt játszottam én is 1600-2000 között. Sajna a mostaniból kimaradtam. Ha megint 4000 fölé megy én is dobom, 3600on vagy lejjebb meg visszaveszem. Most ezt kell játszani, úgy nézki ezt engedik. A kérdés az, ez most ugyan az a játék mint 1600-2000 között volt csak nagyobb forgalommal vagy ez már a végjáték és itt megállunk és lassan csorgunk le.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...