Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szép jó reggelt minden kedves RV tulajdonosnak! Letelt a 10 napos kitiltásom végre :) Közben is olvastam a minősíthetetlen lebeszélő komnenteket! Én régebben leírtam, hogy a 2260-as vásárlásom után ugyanígy azonnal aznap letolták az árat, jól kiráztak, de amikor lehiggadtam vissza vettem a pakkom bukóval, és megfogadtam, hogy még egyszer nem hallgatok az ilyen mocskokra! Azóta szigorúan tartom magam ehhez, és kívánom, hogy aki most még bukóban áll keményen tartson ki, lesz még nekik is duplázás! Jó kereskedést!
Na ahogy mondtam megjöttek a szellemileg hátrányos, bizarr, ócska szöveget nyomó TROLLOK! Holnap nemhogy esnie nem kell hanem kb. 10% emelkedés lenne jó, ha az ilyen sok barom miatt nem pánikolnak be az emberek! Remélem, hogy nem, mert minél magasabb lesz az árfolyam, anál több ilyen élősködő fog nap mint nap megjelenni! Ne hagyjuk magunkat befolyásolni a hülyeségekkel!
most miért mondod? azt est igen is komoly papír. nem kizárt, hogy holnap tőkét emelnek 3 millióról 4-re, úgyhogy simán benne van egy 50% up a papírban. ;) ha pedig Timi átveszi a kormányt, akkor úgy felfuttatja, hogy a fánk biznisz bukója ehhez képest csak indonéz kagylópénz doblás volt a szökőkútba. ;)
Ahogy BetStar előre megmondta, vasárnapra előkerültek a jóakarók, de ez jót jelent :) én most értem haza, élőben megnéztem a válogatott meccset, egy csoda volt, ahogy a 4IG is az! Feltöltődve, bizakodóan várom a következő 1-2 hónapot!
Nekem meg az tűnik beültetésnek amit te művelsz itt. Ez a papír egy év alatt 1807%-ot emelkedett. A számok önmagukért beszélnek. Látom a hozzászólásaidbol az est médiát kedveled. Na a mögött igazi érték van és senkit sem ültettek be soha. Szerintem ne aggódj itt miattunk hanem menj át az estbe, biztos vagyok benne, hogy nem fogunk itt sokan hiányolni. :-)
Elnézve az itteni történéseket most, a drága kollégák tuti elintéznek egy lekört, jön a rémisztgetés megint majd egész napra, de visszajövünk onnan. Vsz 4k az új 2k. Hírekig csipegetés 5k-ra, kicsit talán feljebb is, ott belép modikánk, apport/hírek után meg az Isten se állítja meg.
Szerinted, amúgy meg nem, de belőled és pár hozzád hasonló rosszindulatú lebeszélőből csak a negatívum ömlik itt folyamatosan. Aztán majd amikor néhány szerencsétlen bukik pár milliót a mérgező dumáitok miatt és szidja a kedves hozzátartozóitokat, akkor sunyiban röhögtök. Elég undorító.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...