Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Napon belül megint volt kb. 10 százalék esés. Most már 6. napja nagy kilengésekkel mozog, 2 nap fel, 2 nap le , 2 nap oda vissza. Olyan mintha egy szűk réteg tudná hogy mi az igazi pálya ennél a részvénynél, és a többiek csak találgatnak és ennek megfelelően ki be ugrálnak.
Én minden esetre fele pakkom dobtam 4200.nál, a másik fele megy tovább. Ha esik, akkor visszaszállok lejjebb. 147% volt rajta megint a nyerő, ezt nem akartam kockáztatni. A múlt héten még így se gondoltam, hogy sikerül ekkora nyerőt megfognom rajta.
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy nagyon jól tudják a nagykutyák, hogy mennyi kezdő tőzsdés van a papírban. Olyanok is esetleg, akik ezzel a papírral vesztették el a szüzességüket. Olyan érzésem van, hogy ezt próbálják meglovagolni. Megvárják míg beáll utánuk a sok kicsi, majd visszaveszik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...