Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
sajnos addig nyomta a köcsög szövegét, és már olyan feszült voltam, hogy engem ma megszabadított közel tíz milliótól, bas.za meg :( többet nem esek ebbe a hibába! két napig ültem a kezemen, és ma meg megszívtam :(
Én beszartam már tegnap :D el is suhintottam minden részvényem, kicsi pakk, játszóspénz, de azért mégis csak úgy gondoltam, hogy eladom. Ma meg visszaugrottam 3180-on gyorsan, hát elképesztő, hogy mi lett eddig... 3 hete papírozik, sztem semmit sem tudok a tőzsdei dolgokról azon kívül, hogy tanultam róla évekkel ezelőtt. Olvasok 4 fórumot, mindenhol ez a elszedni a kicsiktől a papírt, önteni, de ahogy látom amikor megy fel az árfolyam, a kicsik mindig vesznek... ezek szerint ez egy ilyen kib@{##t körforgás, csak kell hozzá ideg kiülni, amíg jobbra fordul a szél. Kitartást mindenkinek!
Nagyot mentünk a héten, mindenkinek gratula aki kitartott és türelem az újaknak akik jöttek. Vsz elkezdünk talán kijönni a 4. hullámból és 5-ben csúcsra törünk!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...