Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Madrid, ezt a okfejtést gondold végig mégegyszer! Szerinted egy vagy netalán több “akárki” veszi a papírt? Mi a jobb, ha egy, vagy ha több kézben van jelenleg nekik?
Törölt felhasználó2019. 03. 20. 18:19
Szerintem a hét hátralévő részében a mai záró árfolyam alatt maradunk, holnap nagyobb, pénteken kisebb le- és felszúrással. Viszont a jövő héten akár 4.700 Ft körüli árfolyamig is látok esélyt a felkapaszkodásra. Mindezt pozitív és negatív hír nélkül gondolom így. Ha időközben bármi újdonság napvilágra kerül, akkor átértékelem a fentieket. Ez csak egy vélemény részemről.
Aki rövid távra vette az adja el nyugodtan! De hónapok óta épeszű érvekkel kitárgyalta mindenki, hogy mi a jövő - a közeli jövő és a papír szilárd! Erre két esetleges lekör miatt mindenki “kis bukóval” eladja? Ez mekkora hülyeség, és gyerekes dolog! Tényleg ennyire sok buta ember van???
Ezt a kirázást, porszívózást nem értem. Mindig erre hivatkoztok de hónapok óta senki nem vett annyit hogy jelenteni kellene. Ennyi porszívózás után már nem kellene lenni kis büfinek.
Reggel is beálltak, meg is vették mind. Lehet délután is úgy gondolták majd megveszik azt is. Egyébként persze én sem értem minek áll be 120.nak eladásra ha látja hogy a többit sem veszik.
Nyitásban szerintem limit lesz , aztán talán emelkedik. A forgalomhoz hozzá teheted a hétfőt is , kb 6 milliárd volt 3 nap alatt. De a limites eséshez elég pár milla is ha nincs vevő. Vevők eddig felhúzták, de most már mindenki realizálni akarja a nyerőt vagy minél kisebb bukóban eladni. Azért megnézném azok arcát akik tegnap 4980on meg ma 5000en vettek.(nem rosszindulatból , nem félreérteni )
Madrid, tapasztalt róka vagy. Ne már! Szerinted ilyen esetben egy kisbüfi nagybüfi alapkezelő mind beáll a könyvbe limiten eladásra. Hátha majd az övé lesz 162 ezredik eladott papír????? Nem értem a logikát.
Én nem számítok limites esésre holnap. A mai és a tegnapi 4,7 milliárdos forgalom 4240-5100 között nekem azt sugallja, hogy sokan hisznek a papírban és további emelkedésre számítanak. Szerintem a 150.000 sorban álló fele csak pufi volt, a másik fele pedig lehet, hogy 4240-ért adta volna, de sokkal lejjebb már nem akar kiszállni. Holnap okosabbak leszünk.
Ha nem látom a rengeteg bennragadt eladót alsó limiten akkor én is ezt mondanám. De mivel vevő nincs még alsó limiten sem , ezért több napos esést várok limiten. Én már tegnap 4900 nál fordulót mondtam de ilyen napra nem számítottam. 4900ról 4200ig vártam korrekciót, utána oldalazást pár hónapig. De a rengeteg eladóra még zárásban is nem számítottam.
Napira gondoltam. nyerő tegnap,bukó ma. Persze összességében még mindig brutál a nyerőm. Nem sírok :D, csak a tegnapi volt az eddigi legnagyobb virtuális nyerőm,mai pedig a legnagyobb virtuális bukóm erre gondoltam.
Az,hogy te és én mire számítunk ez kevés ide,de az jó,hogy te limites esésre. (Egyébként simán benne van a pakliban) Az a lényeg a nagyok mit akarnak. Már túl sima volt,hogy csak megyünk az egekbe. Bedobtak a cég segítségével 1 lefelé kört. Nem változott semmi,csak az árfolyam mozog. Persze ma nem olyan örömmel iszom azt a pohár bort,vagy sört,mint amikor emelkedtünk, de a lényeg,hogy jól esik :D és az,hogy a cég szép jövő előtt áll és lehet holnap akár limites esés is,de lesz itt még több nagy emelkedés is idén. Átcsoportosításokat megkezdtem 3edb-ra vevő leszek holnap is. A kérdés milyen árfolyamon kapok? AIDA64 Sajnos nem mert minimálisan feljebb tettem két 500db-os pakkot. Tegnap írtam,hogy abban bíztam,hogy ma 5300-ig elmegy.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...