Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ma vadásztam, és legyen ez a napi mottó, kitartást mindenkinek: Nagy pénzt nem vétellel vagy eladással lehet keresni, hanem várakozással. - Charles Munger
Nem így van. Az emelkedés főképpen a modi felspekázása, nem tömeg pszichó. A kevéssé tapasztalt tőzsdézők is belevettek persze (ezek pánikolnak most), de nem ők vitték fel az árat, csak hozzájárultak valamennyivel.
Persze, hogy a játék része! Az okos ezt tudja, a buta meg betolja reggel alsóra! Dehát nincs ebben semmi meglepő, mert a tőzsde nem feltétlenül az eszes emberek játék :) Az eszes ember tegnap felhúzta volna 5700-ig, nem letolja 2 alsó körrel :) Én is azt mondom, dobja minden remegő, és szép lassan majd emelkedjünk tovább! Nem kell felső limit sem, inkább 3-4% jövőhéttől!
Majdnem alsó limiten kezdünk a jelenlegi állás szerint, vicces, senki sem gondolhatja komolyan, hogy ez egész nap így is marad. Értelmetlen nap elején alsó limiten adni. Szerintem ez is csak a játék része.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...