Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Persze most csak azt kellene megérteni és kitalálni miért ennyi még mi hatja. 1:majd felturbozzak az árfolyamot 20000ftra.Es ezzel fizetnek 2: tényleg felmegy jól az arfolyam.Marad is ott.mert tényleg lesz 1000-2000ft osztalék. Hogy miért?talán a jó sok több százmilliárd megrendeles miatt 3.nemsokára bezuhan 1000ftra.de akkor miért vettek 10000darabos koteseket.Valoszinu azok nagy befektetok.1 0-50darabosak meg mi
Teljesen igazad van. Én is így vagyok vele. Nagyon kevesen vagyunk régiek és a menetelés közben nagyon sokan bele ugrottak a papírba,de megremegtek és kiszálltak. Nem is baj ez,csak az eladás után minek itt sírni,hogy esik,meg nagy korrekció,stb. Mi akik régóta nyomjuk a tőzsdét nagyon jól tudjuk,hogy bármikor jöhet a korrekció,csak azt is felismertük,hogy a hosszútávú irány az adott a papírban. Mi nem sírtunk amikor 2e felettről lenyomták 1600-ig Akkor sem sírunk majd,ha pl.4800-ról 3800-ra nyomják. :D:D:D Várni fogjuk,hogy mikor lépjük át az 5e szintet :D Írtam itt 3e előtt,hogy majd 3e után megkezdem a részvényeim csökkentését. Úgy gondoltam,hogy finoman csinálom,de ennyire??? Csak 4edb-tól sikerült megszabadulnom,ezért ezret dobtam most 4efelett is. Sokan átugrottak innét más papírba,pedig csak Mészárosékkal együtt kéne utazni.(Sokan más papírban várják a csodát,pedig a csoda itt születik és pénzt termel) Ja és itt nálunk most Orbán a kapitány!!!
Erősen indult ez a nap is! Személy szerint nem gondolom, hogy ma ebben a papírban tevékenykednek főleg a spekák, és a napizók! Van ma arra jobb papír! Egyszerűen páran realizálnak, amivel nincs semmi probléma! Szép ez a nap is, és amikor kell, akkor majd megyünk tovább! Kitartást, és sok sikert mindenkinek! Számomra a cél a 12345 Ft-os db ár :)
kb igy latom en is... ha iden megcsinalnak 100mrdot (mar pedig minden jel erre mutat) es a profit is rendben lesz, akkor az a 6K arfolyam keves is lesz :-) sok nyerot mindnekinek
célár? Marhaság. A körülményekhez kell alkalmazkodni. Az én céláram tavaly ilyenkor a 3000 forint volt (tizedelés előtt, ma 300). Ha ragaszkodtam volna a céláron történt eladáshoz, akkor ma nem osztanám itt az észt, hanem idegességemben kivágtam volna már az Amazonas medence őserdejét bugyli bicskával...
Alapszabály a tőzsdén a sikeres kereskedéshez: Ha elhatározol egy célárat, akkor ahhoz szigorúan tartsd magad! Aki adta, bizonyára így is tett, és jó tőzsdés! Neked ezt senki nem magyarázta el? Ne aggódj, nem fog vissza esni 3000 alá, hogy boldogan tudj vásárolni! Arról már lekéstél! :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...