Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mi számít olcsónak? Lehet hogy a mostani árazás jelen pillanatban teljesen elrugaszkodott(nak) tűnik most....de az is meglehet hogy pár hónap múlva a fejedet fogod hogy eladtad! Természetesen az ellenkezője is igaz lehet. Viszont a cég most van épülőben, akvik, komoly megrendelések, esetleges telkó cég, talán egy újabb split áll feltételezhetően előttünk! Jelen árazáshoz 40-50 milliárdos árbevétel elkellne, azonban nem tudhatjuk mi várható pontosan, és a jelek alapján ennek akár 3-4szerese is meglehet! A piac a jövőt árazza. Korrekció bármikor lehet és jó eséllyel lesz is, ez normális is! Kiváncsian várom a fejleményeket, hamarosan hírek jönnek..
December 28an mar megvolt a torvenyi keret, azt is tudtak, hogy aprilis 1el indul az uj rendszer... nem gondolnam, hogy nem tudtak mar akkor a beavatottak, akiknek ossze is kellett ezt rakniuk, hogy ki lesz ott... de ne kossuk ossze ennyire direktbe ossze. Az irany elegge ki lett jelolve :-)
Nem egyből került A-ból B-be és azért ezt ne kössük ennyire direktben össze. Az irány nyilván nem változott, a kör ugyanaz, csak megerősítésnek vehetjük, hogy vélhetően jól gondoltuk az irányt. Felfelé :)
De itt csak szeretnéd ha igazad lenne, és olcsóbban tudnál venni :) De se igazad nem lesz, se olcsóbban nem fogsz tudni 4IG-t venni! Mást lehet, de nem ezt :) és tudom, hogy ezt te is tudod :)
Irtam olyat, hogy koze van a hetfoi arakhoz? Ha nem erted a lenyeget akkor meg teljesen mindegy. Nyilvan befolyasolja a ceg bevetelet, ha a ceg korabbi vezetoje donti el, hogy az allam mennyiert es kitol rendel. A bevetel meg szerintem kihatassal van az arfolyamra. A jovot arazza a piac, ami ugy fest fenyesebb, mint eddig gondoltuk. Korrekcio lehet, miert ne lenne? De hamarabb lesz ez 200mrd koruli ceg, mint gondoltuk...
Persze, hogy nem, de ismerlek már annyira máshonnan, és szerintem többen vagyunk így, hogy tudom melyik kommentednek mi a célja! Most nagyon kellene neked az esés :) Ne fáraszd az embereket ennyire :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...