Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egy kis pontosítás: csak 18-tól BUX tag a 4IG, nem mától! "A BUX kosár ezek alapján 2019. március 18-ától az alábbi 16 részvényt tartalmazza majd: 4IG, AutoWallis, ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, BIF, CIG Pannónia, Graphisoft Park SE, Konzum, Magyar Telekom, MOL, OPUS GLOBAL, OTP Bank, PannErgy, Richter Gedeon, Takarék Jelzálogbank, Waberer's."
mától BUX tag. Mától tudnak venni azok az alapok, akik BUX követőek. 3 eset van: 1) leszarják a 0,6%-os részével és nem vesznek belőle. 2) automatikusan vesznek 0,6%-nyit -ez ilyen kis közkéz mellett elég erős emelkedést tud generálni. 3) Meglátják a lehetőséget és egy hangyaf@sznyival többet vesznek a protfoliójukba, mint 0,6%. Ez brutál emelkedést generálhat. Tekintettel arra, hogy még csak pénteken jött ki a hír, nem hiszem, hogy ma már vett volna bármelyik alap. Náluk előbb ki kell elemezni döntést kell hozni stb. stb. Hacsak nincs olyan alap, aki már előre kielemezte és döntést hozott, hogy ha BUX-ba kerül , akkor ő vesz. Harmadrészt egy csomó olyan bróker /befektető célkeresztjébe kerülhettünk, akik csak a BUX papírokat nézegetik, mert ami jelentős, az úgyis ott van. És persze vannak a kis spekák, akik arra a hírre veszik, hogy a fenti három mind venni fogja. Szerintem ma szinte csak ezek a vételek jelentek még csak meg. (+ a FTSE indexbe bekerülés, ami ugyanezekkel a fenti hatásokkal jár) Magyarul szerintem nem feltétlenül kell, hogy bármiféle pozitív hír kijöjjön a napokban ahhoz, hogy az árfolyam ne essen vissza, sőt tovább emelkedjen, akár jelentősebb mértékben!
Igen van, de halálra van ítélve szerintem Júniusig ! Majd utána megindul ! De azon a pénzen amit remélhetőleg addig lehet keresni a !ig el ...... Hm.....
Az Invitel lakossági részét már megvette a digi, nem valószínű h az lenne, ha csak nem veszik meg magát a digit. :) Telenor merült még fel anno, de azt 3 évig nem adhatják el a csehek, de mint tudjuk a ppf-el volt már közös biznisz.
ez igaz: lehet veszélyes főleg annak aki napizik, kiugrál - beugrál egy biztos: aki most opus-ból kiszáll az egyhamar nem adja el ( talán ) de mi a biztos a halálon kívül? üzemi emberek szerint: az hogy a tehénszar mindig lapjára esik
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...