Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Biztos rossz érzés olyan papírban ülni, ami esik - mi is vagyunk, voltunk így - de attól nem kell itt tolni az idióta szöveget! Szorítsatok azért, hogy nektek a saját papírotokban jó legyen, és ne nekünk nyomjátok a baromságokat! A papírotok nem attól lesz jobb ha itt próbáltok lebeszélni!
Chart alapján kiverte már az összes biztosítékot Bsz középig visszafog tesztelni...csak óvatosan,nem vagyok érdekelt benne...de ne égessétek meg magatokat.....sima elméletek csak....jó tradeket:))
Hirtelen megint milyen sok hozzászólás érkezik más papírban érdekelt fórumozóktól :) Köszönjük a jótanácsokat, vsz mi folyamatosan minden nap figyeljük veletek ellentétben a 4IG papír legapróbb mozgását is, de hálásak vagyunk a sok hirtelen jött jótanácsért!
Itt a spekák nagyon kicsi %-ban vannak! Napi ingadozást tudnak generálni, vagy 100-200-300 ft-os esést, de ettől jobban ők már nem bírják befolyásolni a papírt! Egyébként pedig nem is érdekük, hiszen nem ez a vége ennek a papírnak! Ahogy ma már írták - ha majd 25.000-ről bedöntik 12.000-ig - na bumm :)
az opus más történet plusz a részvényesek nem értik mi történik, de nem baj, lesz legalább másoknak jó beszállási lehetőség. itt előreszaladt az árfolyam, jogosak a negatív hangok. év végére elég lett volna 3k fölé menni, úgyhogy simán benne lehet egy korrekció 2000 környékéig
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...