Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Engem aztán nem idegesít a spekázásod, napizásod, ha ez a papír jó neked arra, akkor hajrá :) nem sajnálom tőled, és mástól sem a nyerőt! Én mindig csak azt hangsúlyozom, hogy akik nem figyelik folyamatosan a papírt, azok ne ijedjenek meg attól, és pánikolva ne dobják a pakkjaikat, ha a napizók le fel tolják az árfolyamot! Ennyi :)
Sajnálom,de mint speka napizó közlöm,hogy nekem szükségem van a napi+ 50-100 rongyra,hogy egyszer nyugodtan lessem a 100K-s pakkom mozgását. Addig is idegesítelek a napizással!Bocsesz!! HS!!!
Nem volt annyi. Múltkor kérdezték mennyi van és úgy nyilatkoztam,hogy 100e db-nál 1 kicsit több. és igaz is :D Egyébként írtam itt,hogy adogattam a papírokat,majd amikor beesett vettem vissza. Kevesebbet tudtam venni,mert vettem ki kp-ét is és volt részvény amit bukóban adtam el,hogy tudjak akciós 4IGét venni :D Egyébként múlt héten is írtam,hogy 3e felett 5%ot csökkentek,mert 1 papírban lenni mindig nagy a kockázat. Ha esik lehet veszem vissza,ha megy akkor pedig nagyobb a nyerőm.
skacok, a 20% emelkedő után nem abban maradtunk, hogy csak napi 1%-kal megyünk karácsonyig? Ki az aki közületek ilyen eszetlenül húzza az árfolyamot?? Szóljatok már neki légyszi, hogy nyugodjon már le a tsába! :)
100ezer+++, ne sértegesd Rice kollegát! Neki már anno is 40(0)e darabja volt tizedelés előtt, azóta meg bővített... Szerintem ő az első milliárdos itt a 4IG fórumról (hacsak nem írogat ide Lölö is)...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...