Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az interneten elérhető információk szerint Hetényi Márk jelenleg is az MKB Bank Digitális, Retail és Stratégiai vezérigazgató-helyettese. A januári nyilatkozatai is így szerepelnek például a hvg.hu-n. Szerintem hibás a karrier info az itB-n.
Én is úgy látom, hogy erre a tenderre nagyon esélyes lenne a 4iG.
Törölt felhasználó2019. 02. 07. 18:27
Atolvastam a 4mrdos dohanyos IT tendert. A dontesnel 40% a szolgaltatas resz. 60% az ar. A szolgaltatasi resz amugy a Humansoftnak (mar 4ig) nagyon is profilba vag. Marcius 7 a beadas, attol fuggoen, hogy hazai vagy eus penzbol valositjak-e meg 10-30nappal kesobb lehet eredmeny. Legkorabban marcius vege fele mar lehet tudni ki nyerte meg. Jo lenne sok ilyen tendert latni, szamunkra kedvezo kimenettellel. Amibol szerintem lesz iden sok. Igy azt gondolnam meglesz tamogatva hirrel boven az emelkedes az elkovetkezo honapokban.
Ahogy gondolod :) Én is mindig azt mondom, amikor tőzsdéről beszélgetek valakivel és mesélem, hogy mit hogy csinálok, hogy: pénzügyi tanácsot nem adok, mindenki saját belátása szerint cselekedjen. Na nem mintha olyan óriási sikereim lettek volna eddig :D Kb az egyetlen említésre méltó, hogy a 4IG-t nem adtam el a felmenet elején. :)
Sokan abbahagyták a régiek közül,amikor nagyot buktak 1 papírban. Sokan meg a 2008-2009-es válságban potyogtak ki. Na ott én is hatalmasat buktam. A fórumokon azt vettem észre,hogy sokan mikor buknak,vagy más papírba nyergelnek át (addig persze sosemadomel van)más néven jelennek meg. Ezért igazából nem szabad hinni senkinek,mindenki a saját pénzét nézi. Nem osztom többet az észt,már ez sok. Maradjunk a 4IG-nél. 2120 zárót szeretnék.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...