Ne érts félre, én utálom a fideszt. Csak ez a száraz valóság sajnos! Az a valószínű szerintem, hogy sima többséggel nyer az ellenzék. Onnantól egyetlen torveny se lesz megszavazva 4 évig. Mármint ami érdemi, 2/3 os. Szerintem...
Arv-n volt egy műsor, amiben azt boncolgattak, hogy ha 22ben az ellenzék nyerne 2/3-os többséggel (amire nincs esély), akkor is a 4ev kevés lenne arra, hogy bármit is tudjon csinálni, mert a Fidesz annyira bebetonozta magát mindenhol... KB 10ev kéne hozzá azt mondták. Tehát ha így vagy úgy nyer az ellenzék abban a 4evebn kb semmin nem tudnak valtoztatni, semmilyen eredményt elerni. Tehát aztán megint Fidesz lenne. Ezt ellenzéki szakértők mondták. De gondolj csak bele, lánchíd felújítás... Hiába Karácsony intézi, a kozbeszerzesre jelentkezok mindegyike fideszkozeli cég.. Mert már nincs más.
Komolyan hiszünk. Először is, egyáltalán nem biztos, hogy a Fidesz vereséget szenved. Másodszor, ha összejön amit JG akar, akkor túlélhet egy esetleges vereséget is, sőt, akár beszállhat a győztes. Harmadszor, másfél év sok idő.
Törölt felhasználó2020. 11. 22. 22:54
Komolyan hisztek ebben a részvényben??? :) Másfél éve van ennek a papírnak... Gondoljátok át inkább!
Szerintem akik ezt a fórumot olvassák azok mind legalább ebben bíznak....én személy szerint inkább valahol a 700-as szont körül, de ugye ez jelenleg nem látható elpre technikai alapon sem, illetve más alapon sem mivel a jövőhetet leginkább vélemyénem szerint a Q3 és az esetleges új célár fogja leginkább mozgatni. Ezekrpl pedig természetesen nem tudhatunk semmit. Persze ettől függetlenül lényeges lehet még a tőzsde egészének mozgása, plédául ugye ha tényleg kifullad, ne adj isten esni kezd a mol és az otp az sok kisrészvényesnek is tőkekivonást jelenthet azokból amelyet máshol kívánhatnak fialtatni. Amennyiben ehhez jön a jó Q3 (vagy csak egy jelentősebb árnövekmény a hét elején Q3 jenetés nélkül) az implikálhat akár ettől szerintem jeelntősen nagyobb áremelkedést is. Bár ez utóbbi már tényleg a kellemes tényezők összejátszása, ide nem akarok valami lehetőséget beírni.....de lehetne belőle egy masterplast.....de h ez jöjjön arra én se adok 5-10% esélynél többet. Mindenesetre igen egy 640-650-es árfolyamot valószínűbbnek tartok h elér, mint hogy nem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.