Nem értem ezt a pánikot.Tavasszal bebizonyosodott hogy a 4ig-t nem érinti a covid. A mostani intézkedések ezen semmit nem változtatnak. Mégis az egyik legjobban eső részvény. 500 alatt venni kell.
Mindig lehet mert ez csak esik. Vagy eséssel reagál az eseményekre vagy semmivel. Ha kijönne a hír hogy holnaptól visszatér az élet a normális kerékvágásba mert megvan a covid ellenszer és elkezdik beoltani az egész országot ez akkor is pirosban lenne. És ezt már nagyon unom...
Nekem a 4ig=opus2. Hálát adtam az égnek hogy kis bukóval kitudtam szállni opusból és még csak felé se nézek többet. Itt is azt várom hogy kopjon a bukóm aztán dobom is el. Arról már nem is álmodok, hogy plusszosan kiszórhatom a papírjaim. Bár ahogy elnézem ez nem mostanában lesz. Európa megint vastagon emelkedik, ez meg már mínuszban.. Korábban máshogy tekintettem erre a papírra, láttam értéket a cégben, egy nagyratörő IT céget, jó befektetésnek gondoltam. Rákellett jönnöm, hogy nem más, mint egy manipulativ neres papír, Lölő baráti társaságáról és a kisbefektetők lehúzásáról szól ez is. Várom a pillanatot hogy megszabaduljak tőle, viszont nem fogok évekig benne ülni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.