Meg kell hogy védjem pomperj mestert, mert az az igazság hogy szerintem többször eltalálja az irányt, mint nem. Az 570 leszakadását is vizionálta, majd be is esett 490ig. Lehet hogy 1-2 várakozása nem jön be, de az belefér a hibahatárba.
Valaki kérdezze már meg a mester, aki nincs kitiltva a fantasztikus opus elemzések topikból, hogy ez a kis 60-80 körüli felpatt hogy nem került fel a chartra? És ez most melyik alt változat?
Minek? Mikor jött 16k vevő 525-re, akkor írtam, hogy érkezett valami halvány támaszféle 525-re. Rajtad kívül eszerint mindenki érti, hogy az az ajánlati könyvre és nem a grafikonra vonatkozik. Vagy szimplán kötözködsz. Témát ezzel le is zártam.
Vásár után okos a paraszt! Ha szerinted nem jól rajzolok valamit, akkor tedd mellé a tiédet, én hétvégén felrajzoltam 3 lehetséges kimenetelt a 4ig-ben, ami vállalható, de, hogy itt 900-as céláraznak mindenféle baromsággal, az nem. Az ígéretek a osztalékból részvényvételre, meg a másik vakerázás volt, nem vett itt senki semmit, látszott a forgalomból, csak a pofáját jártatta.
De így legalább nem tudsz semmit a számba adni, amit sohase mondtam, mint pl. BarackVirágnak, így terelve el a szót. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.