Szvsz is így van. Pont ezért lehet párhuzamot vonni az opus céggel kapcsolatban. Más tőzsdéken jobban preferálják az állami támogatásban lévő cégeket. És nem keleti régióról beszélek.
Q3 nagyon jó lesz. 4ig kitömve munkával. Ahogy tavaly év végén vette a cég, idén is vehetne. Pénz van rá, és a tavalyi vétel sem befolyásolta az osztalékot.
A q3tól nem azt várom hogy változzon valami árfolyam szinten, a fundára vagyok kiváncsi. Folytatódik a növekedés , meg lesz az eltervezett növekedés vagy sem?
Ne vedd rossz néven, de néha úgy érzem mint ha te lennél a fórumból marslako, olyanok a beírásaid :D Ő írt többször olyat, hogy "ilyen-olyan pletykát hallott" és limites napok jönnek, meg azt hallotta egy ismerősétől hogy most el kell adni stb... :D
Az én broki ismerősöm meg azt mondta ne higgyek annak, aki azt állítja, hogy van egy broki ismerőse, aki mindig adja a jó tippeket és megosztja velünk a fórumos kolléga. :)
Ezt kérdeztem tőle én is. Azt hogy honnan tudja nem árulta el. A 2. kérdésre válasz csak annyi volt: értsd meg hogy mi zajlik le itt. Szerinte a 4ig játszótér. Nem véletlen hogy minden indok nélkül hol beesik pár nap alatt 20%ot , hol meg emelkedik ugyanennyit. Ennyit tudtam meg. Aki akarja elhiszi, aki nem akarja nem hiszi. Ezért most ne engem szidjatok.
Nehéz ebbe bármit bele magyarázni,volt egy kísérlet a kitörésre,de a piac úgy döntött nem felfelé van (még) az irány,trendvonal teszt majd lefordulás.. https://invst.ly/sqteq
Az attól függ mennyi lett volna a vételár. Nagyon nem mindegy. És azt kevés ember tudta. Lehet a strómanok már 1100-tól szórták a nép nyakába? Nagyon nem tiszta az az ügy, hogy finoman fogalmazzak.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.