Te is tudod hogy akkor a tsys vételt árazták. ha összejön az üzlet akkor lett volna egy kb. 120-150 milliárdos giga IT cég. Ahhoz az 1180 nem sok szerintem.
Én nem hiszem, attól félek, hogy itt is eljön az a magárahagyott érzés, mint az opusban. Alátámasztani viszont nem tudom. Inkább a túl szép, hogy igaz legyen kategóriának érzem, bár tudom, hogy a hihetetlen se lehetetlen!
A részvények kb. 64%a JGnél van. Osztalékot is fizettek. nem elképzelhetetlen. Az jobban aggaszt hogy bármilyen jó hír jön, ez csak esik. A q3 ból kiderül tartják e a növekedési tervet. A funda és az árfolyam itt nagyon elválik egymástól.
Állami megbízásokon nem érdemes a "szokásos" nyereséggel számolni, inkább költség címen elteszik, nehogy a kisrészvényes zsebében landoljon... De most komolyan, az állam megbízza JG-t és a nyerőt meg mi learatjuk? Hát nem igazán hihető...
Ha felépítenék 2023ra az eredetileg tervezett 100 milliárd bevételű céget, minimum10 milliárdos nyereséggel akkor nem lenne túlzás a 2000. A kérdés az hogy ez még tervben van vagy már rég letettek róla.
Én azért a MOL-al kapcsolatban örülök, hogy hallgattam rá! Amúgy is vettem volna még, de egy megerősítésnek jó volt. Egyébként nem értem, hogy miért kellene az árfolyam robbanással megvárni a választásokat? Szinte tuti befutó a fidesz, és pl. az opusnak se tett jót a választási eredmény(tudom, ott más is volt). Innen a fél világ megbízása kellene kb. a 2000-hez... Vágyak, realitás, csak óvatosan.
Csodálkozol mikor ilyen okos emberek vannak mint te akik folyamatosan pluszba gerjesztik a bizonytalanságukat. Ha ez a véleményed akkor is tartsd meg magadnak szerinted ki kíváncsi itt rá. Össze vissza hadoválsz állandóan, a te okfejtésed egy forintot se ér csak mindig az utálatot vívod ki magadnak ha csak nem( honoráriumért) csinálod. Mert ugye ki tudja állandóan csak a bizonytalanságot generálod.
Továbbra is az a véleményem hogy a kiábrándult kicsik adják. Nem értik hogy bármilyen jó hírre ez csak esik. Ezért adják és így csak ráerősítenek a folyamatra. Mindenesetre módosítom az árfolyam várakozásom. Most már az 500-700 játékot , 400-600ra módosítom.
Azért mert nagyon nincs fantáziájuk... figyeltem a darabszámokat és ki is fotóztam magamnak. Nem kell hozzá kódfejtőnek lenni. Nekem jeleknek tűntek, persze lehet, hogy tévedek, de az öntés az jött amikor mondtam...
Miért lenne speka? Arra várt egy eladó hogy legyen végre vevő és adhassa. Szerintem egyértelműen a kicsik adják , 574ről visszapattant ezért a bizonytalan kicsik , meg a realizálók eldobják.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.