Na ja, nem mindig másoktól kell várni hogy piacin vegyenek, tartósan emelkedjen. Itt vegyél ne máshol meg akinek nem oké hogy nem emelkedik végre rendesen! Siralmas...
Elkövettem azt a hibát, hogy jelentés előtt, jó jelentéssel és 1000 Ft-os célárral számolva bevásároltam. Aztán jött is a jelentés, majd lejtmenet lefelé. Azóta zuhan. Talán egy edisonos 5000 Ft-os célár megindítaná felfelé ezt a csodát.
Igazad van. Addig nem lesz emelkedés szerintem amíg nem lesz egy olyan nap amikor a forgalom legalább 500 millió forint és aki akarja eladja. Amíg ilyen alacsony forgalom van addig itt nem lesz emelkedés. Milyen hírnek kellene jönni hogy forgalommal elinduljon? Akvira, nyertes közbeszerzésekre, jó negyedéves jelentésekre nem indul el.
Azt írják ma profitrealizálás van. Biztos kiszedik OTP-ből és MOL-ból a nagy pénzeket a nagyok aztán hozzák ide. Vaagy, lekövetjük az esést. Vajon melyik forgatókönyv lesz? :D
most pár napig megspekázzák az olaj, hajózás, légiközlekedés papírokat. aztán megint érték lesz a funda és visszatámolyognak a vevők. én is csapkodok a játszós pakkokkal. múlt héten vettem BP-t, exxon-t, chevront és kannabiszt is volt deltám, royalom is, mint szaggatott ma. Amazon, Netflix, Baba bukóban a hangulat miatt. Na most hol lehet jobb a funda? :)
A buxot az otp, mol, richter vitte fel. Sok kispapír esett vagy alig emelkedett. Majd lesz kispapír rally is ha kifullad a nagyok emelkedése. 500 alattról megint pattant , ez a lényeg. 500 alatt venni kell.
Nos.. egy rég nem látott kiváló piaci hangulatban 3 Ft-ot sikerült erősödnie ennek a redvának. De egy piros zárás sem lepett volna meg. Még ez a tetves bux is ment 3 %-ot. Majd korrekciónal ez is korrigál kb. ugyanennyit, mert abban profi.
Mitől lenne rossz? A q2 a covid alatt is nagyon jó volt. Mondjuk az gyanús hogy még nem kezdték el felhúzni az árfolyamot. A gyj. Előtt mindig volt emelkedés aztán a jelentés megjelenése után szokott esni.
November 25-én lesz rkgy. Ha jó a 2020Q3, akkor szerintem előrehozzák a jelentés nyilvánosságra hozását. Ha rossz, akkor marad a tervezet szerinti dátum.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.