Én úgy tudom 5000 Ft/részvényfajta a transzferálási díj, tehát ha két részvényben van a pénzed és azt akarod transzferálni, akkor az 10.000 Ft. Nekem Erste-Random ennyi volt 2 éve.
Nem vagyok benne biztos, de szerintem transzferálhatók lettek volna azok a részvények a két brókercég között - vagyis a brókerváltás miatt talán felesleges volt eladnod őket.
Hosszú távon még mindig optimista vagyok, rövid távon már kevésbé, szeretnék újra vételi pozíciót felvenni. Nyilván minél olcsóbban. Nem beszélem lefelé az árfolyamot. OTP brokerrol muszáj volt váltani, magasak a díjak,nem tudok jól napizni a blue papirokba. Sávosan fogom vissza venni a 4IG papírokat, idén még valószínűleg jönni fog a vakcina,amire majd meg fogunk indulni,csak vajon mikor...senki sem akar lemaradni róla. A szeptember,október eleji korrekciós időszak után most már illene felfelé indulnia az árfolyamoknak.
Bróker cég váltás miatt muszáj volt dobnom a papírjaimat(nem volt sok)chart alapján nem nagyon van vételi jelzés,sőt,inkább lefelé tartunk, MA200-on csücsülünk, nem tudom érdemes-e most újra piacra lépni. Kellene valami mozdulás. https://invst.ly/sg9l5
Az a nagy kérdés,hogy mikor várható már egy újabb normális emelkedés,vajon ha ide is kerülne friss tőke, jutna-e belőle a 4IG-hez, vagy csak az OTP-Richter-Mol lesz a célpont. Ahol nincs normális forgalom,oda nem biztos ,hogy lényeges tőke kerülhet. Egyértelmű jelet akkor adna a piac,hogy itt a vakcina,ha a nagy és kis papírok is a csökkenő trendből közel egyszerre törne ki (7-10napon belül mind) erővel felfelé. Ameddig ez nem történik meg,nem érdemes nagy álmokat kergetni. Persze ideje lenne már,én is amit összekapartam júniusig,ugy ahogy van el is vitte ez az időszak azóta... Remélem külföldön is megjelennek ehhez hasonló cikkek,hogy célkeresztbe kerülhessen a BÉT.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.