Lejjebb azért már állnak vevők,be fogok én is állni a sorba,rövid távú csökkenő trend felső vonalát érintettük ma a kanóccal,holnap esély lehetne a kitörésre, 590ft-nál.
hasonlóan gondolon. wallis is ezt csinálja 82-84Ft között akvirálnak rv átadással, miközben a valós árfolyam már most kb 100-130Ft között van az akvi után. Az eladó majd jövőre eladja a kapott pakkon 30-50% profittal.
Amennyiben saját részvény átadással fizettek,lehet számolni a 650ft-os átlagárral? Ebben az esetben a sajátrészvény árhoz képest 13%-al van lejjebb jelenleg a papír értéke, ebből kifolyólag legalább 700,vagy inkább 800 körüli árfolyamot 2021-re, nem gondolom,hogy 10% profitért megérte volna 70% tulajdonrészt eladni egy ekkora cégnek. Kicsit messzebb megyek, 30-40% felértékelődés(amiért már érdemes lenne belemenni az üzletbe) , az már inkább az 1000-es lélektani határt karcolná. Persze mindez csak spekulció.
Minden "rinyálásom" a 4igvel kapcsolatos. Nem személyeskedem. A részvénnyel kapcsolatban sem negatív, sem pozitív hozzászólásod nincs , csak személyeskedsz.
Tudom hogy ma jelentették be de még ez sem végleges mert kell a gvh beleegyezése. Emelkedni a szándéknyilatkozatra vagy pletykára szokott nem a tényleges aláírásra. ( lásd tsys). Fundásan egyre jobb, árfolyam gyenge.
Aki kiszáll, az a) realizál nyerőt b) bukóval kiszáll. Ha realizál nyerőt, az logikus, mert máshol lát pörgést és átviszi kicsit dolgozni a pénz. Aki bukóval kiszáll, az a kérdés. Itt vagy kell a pénz, vagy tud (hisz) valamit az illető. Szerintem itt most inkább türelmetlenség van és a).
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.