Eshet még persze, de ilyen fundamentumokkal mondjuk 500 alá? Csak ha komoly pánik van...de akkor is vételre kell kihasználni! Hamarosan további hírek, várjuk őket.
Szerintem a külföldiek most nem vásárolnak a BÉTen és ezért a nagy papírok lemaradók,amik a kicsiket is lemaradóvá teszik. Itt sok kicsi adogatja,mert úgy gondolja más papírok amik nagyobbat estek mint mi,majd nagyobbat fognak emelkedni. Eddig ez nem jött be,mert akik itt csökkentettek és más kicsibe mentek át,többségben jelenleg rosszabbul állnak. Megmondó emberek (akik ide is írogattak régebben)a Deltából (Est) és az Opusból most csendben vannak. Ha jönnek az akvik és feljebb lépünk akkor majd a szemüknek sem fognak hinni,mert itt lesz még 1-2 ugrás felfelé az árfolyamban 3-5 hónapos időtávon. Persze a kérdés az,hogy előtte lesz-e 1 nagyobb eladási hullám?
Mindenhol az van,mégis emelkednek.Csak ez a szutyok bét esik,már nem is tudom,hogy mióta.Nincs friss pénz a béten,mert majdnem mindenki be van ragadva különböző papírokba.
Nekem volt korábban többször is 4ig, szép emlékek fűznek hozzá 😉 Egy két hete hogy kiszabadultam némi veszteséggel néhány szarból, ismét bevásároltam 592 ön. Aztán még lejjebb is rá higítottam múlt héten. Az érzékem úgy súgja ezt venni kellett újra😉 talán sokkal jobban megéri befektetni ide, mint akármelyik másba👍 Aztán az idő eldönti! De azt tuti úgy van, hihetetlen mocskos szar az egész bét ebben az évben😟 Hajrá, sok sikert kedves részvényes társaimnak 👍
Ez ami van itt egy nagy fos. Megy a magunk közt a nagy vakítás, hogy ekkor indul meg akkor majd jön a Q2 akkor mégse mindjárt itt a Q3 is azt mégse megy csak lefele, hihetettlen ez a nagy focizás itt a részvénnyel.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.