Seekig Alpha-n olvastam nemrég egy "cikket" amiben pont erről volt szó. Hogy az okos pénz elhagyhatja részben usa piacot és európában keres helyet magának. - a túlárazott papírokból, amíg azok egy kicsit visszaesik magukat. Valami német - ".de" oldalt is linkeltek hozzá. (az istennek nem találom! 20 perce keresem!😕)
Mindig usa az első, ha ott elindul az esés akkor az begyűrűzik mindenhova szerintem. A 4ig meg magasabban van most mint a vírus pánik indulásakor, tehát simán eshet.
Simán elképzelhető, hogy a nagybefektetők bejönnek a magyar piacra,mert itt bizony van hova emelkedni,és nem csak lufira,hanem fundára is! 15-20% emelkedés akármelyik papirba elférne túlzás nélkül.
Sok papír (Pl mol, opi)és a bux is végig este az amerikai emelkedést. Most hogyha a korrekcióban mi fogjuk vezetni az esést az valami egészen szürreális lesz. A nasdaq ment 71%-ot, abból eldob ma 5-öt. A bux ment 16%-ot márcis 18 óta. . Ti sokkal okosabbak vagytok kiváncsi vagyok mi lesz.
Barack_Virág! Azt akarom kérdezni, hogy akkor most mi várható szerinted? Usa elkezdett esni, mi eddig is csorogtunk, akkor most mi emelkedünk, vagy jobban elkezdünk csorogni? Mol pl eddig is esett sokat ....
Tehát az természetes, hogy ha USA emelkedik itt esés van, vagy egy helyben toporgás. De ha USA esik akkor tuti zakó. Az ebben hívők dobálják el a papírokat összefosva a Liberot, amitől persze esik a papír ára és akkor büszkén mondják, hogy na ugye én megmondtam.
Igen. Ott minden rekord megdölt, új csúcsok lettek, bux lemaradása minimum 30%. Viszont ha usa beszakad akkor itt elszabadul a pokol szerintem. Usa korrekciózik 10 %ot akkor bux mimimum 20%ot esik szerintem. 4ig meg mindig élen jár az esésben.
Pont emiatt a hír miatt éreztem azt,hogy inkább nem várom ki,hogy elinduljunk felfele ( Nélkülem ), :D napvégére megcsináltam a forgalmat,remélem nem hiába.
Ez honnét van? Lehet,hogy a következő hetekben döntenek az akvikról? "több akvizíciós célt is találtak maguknak, Magyarországon és külföldön egyaránt" Hát már az is jó lenne ha itthon vennének 2 céget és ha 1 külföldi országban is megjelenne a cég. Gyakorlatilag 1 éve a befektetők az akvikra várnak. Lehet nagy dobásra készülnek? Én mondjuk a több kisebb cég felvásárlását kockázatmentesebbnek tartom. Jó lenne ha ősszel és jövőre (tavasszal)is lennének akvik. Így gyorsan fejlődne a cég.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.